Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Masturbacja

Polecane posty

Gość gość

Czy lekarz( np. ginekolog) podczas badania USG może stwierdzić, czy kobieta się masturbowała? Cy masturbacja pozostawia jakieś widoczne zmiany lub ślady w organizmie?

Jeżeli nie masturbowałaś się 10 minut przed badaniem to raczej niczego nie zauważy ;p

Gość gość
Tak pozostawia; cipka jest mokra i występuje przyspieszony oddech:D

Gość zepsuta rypka
W umyśle kryją się pułapki niczym w średniowiecznym lochu -cuchnące zapominki, cele o butelkowatym kształcie wykute w skale, z zapadnią na górze. Nic stamtąd się nie wydostanie. Trzęsienie ziemi, zdrada strażników i iskry pamięci zapalają trujące gazy: stwory więzione przez długie lata wylatują na wolność, gotowe eksplodować bólem i popychać nas do gwałtownych czynów...

Gość gość
Hah, 10 minut to spoko, już właściwie przestałam się masturbować. Chodziło mi tylko o to, czy to zostawia jakiś trwały ślad, który zawsze można zauważyć przy USG ;) Dzięki

Gość gość
Ale czy to jest tak, że im dawniej to robiłam tym mniejszy jest ślad i tym bardziej niknie ryzyko, że lekarz to zauważy?

Gość gość
Zależy jak się masturbujesz...

Nie wiem, nie jestem kobietą, ale wydaję mi się, że to nie jest od wykrycia, poprzez USG, czy inne badanie. Jak na przykład masturbujesz się w nocy przed snem, a rano masz badanie to tego nie wykryje. Jedyne co mógłby zauważyć to nabrzmienie twojej cipki i przyspieszony oddech, ale to musiałabyś się zabawiać kilka minut przed badaniem ;p Tak jak już mówiłem nie jestem kobietą i piszę czysto teoretycznie. No chyba, że poocierasz sobie muszelkę.

Gość gość
Ja myślę, że to niemożliwe. Chyba jedyne ślady, jakie masturbacja mogłaby pozostawić, to jakieś obtarcia, zaczerwienienia i obrzmienia w "tych" okolicach od bardzo intensywnego sprawiania sobie przyjemności :) ale musiałabyś użyć jakiegoś monstrualnego dildo czy innej takiej zabawki, użycie paluszka lub wody z prysznica nie zostawia śladów. Masturbacja nie zostawia żadnych trwałych śladów.

Gość gość
Masturbowałam się poprzez "ściskanie ud" jeśli wiecie o co chodzi ;P Tak więc myślę, że przez to to nawet obtarć nie będę miała. Dziękuję wszystkim, którzy NORMALNIE odpowiadali, uspokoiliście mnie trochę ;)