Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyVaga

Czy okradł Was kiedyś ktoś z najbliższej rodziny?

Polecane posty

Gość LadyVaga

Czy mieliście może takie podejrzenia?

Gość gość
jakie podejrzenia ? moj brat mnie okradal i mojego meza,ukradl mi obraczke i lancuszek ze zlota napewno sprzedal za butelke wodki,w zyciu mu tego nie wybacze,a ile pieniedzy mi wyjal z portfela,moje ciuchy sprzedawal na wodke,ukradl duzo innych zeczy az mi wstyd o tym pisac.

Ja też mam podejrzenia, ale nie złapałam za rękę... u Was pewnie też tak było więc guzik możecie...

U mnie drapnal coś ktoś z najbliższej rodziny, bo tylko ta do nas przychodzi... podejrzenia są...

Gość gość
mnie kolezanka okradla.miala sie opiekowac mieszkaniem podczas mojej nieobecnosci,wziela to co jej bylo potrzebne ,dzis sie nie odzywa do mnie, nie mam sily sie z nia sadzic

Gość gość
Matka lub brat. Nie jestem pewna bo zadni sie nie chciało przyznać. Całe 400zl. A przyjechałam tylko na urlop na tydzien. Takie powitanie miałam.

Gość gość
Mojego brata i jego żonę okradał teść. Brat dawał pieniądze na budowę domu (teść ma firmę budowlaną), pieniądze ginęły, teść miał coraz to lepsze samochody, budowa domu szła powooli :O

Gość gość
gość wczoraj moj brat kradl na narkotyki,okradal wszystkich NAJLEPSZE BYLO TO ZE UKRADL NAM WIERTARKE,na drugi dzien przylazl do nas i ja chcial nam sprzedac,musial naprawde byc nacpany.