Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w takiej sytuacji umawianie sie z innymi to świństwo czy nie?

Polecane posty

Gość gość

poznałam go rok temu, spotykaliśmy się wiele razy a ja nadal nie wiem co czuję, aktualnie on wyjechał służbowo i wróci dopiero na jesień. wielokrotnie próbowałam zdecydować co ja czuję, czuję przywiązanie, bardzo dobrze mi się z nim rozmawia, uważam, że jest bardzo inteligentny (a nie rzucam takich słów na wiatr) czuję się przy nim atrakcyjna, na minus zaliczam to, że pare razy zasugerował (może to był żart) że powinnam zostać z nim na noc, i raz z zaskoczenia klepnął mnie po tyłku ;] może nie powinnam się oburzać, ale ja niestety należę do tych, któych razi taka bezposredniość, no i lubię go, tęsknie za nim, ale do niczego nie doszło i to przeze mnie. czyli wychodzi na to, że on mnie nie pociąga, ale nie jest tak do konca, czasem coś poczuję....w każdym razie mimo prób nie potrafię się rzucić w tę relację jak w związek, cos mnie hamuje....ale z drugiej strony jestem mu "wierna" i z nikim innym sie nie umawiam...jestem w takim zawieszeniu, ani z nim ani z nikim innym a czas leci....może powinnam spróbowac się z kimś innym umówić i porównać jak to jest? czy poczuję cos bardziej zdecydowanego? :(

no to próbuj, nóż może sie zakochasz...

Gość gość
ile macie lat?

Gość gość
Dramat!!! Ja nie wiem jak ty sobie z tym radzisz... na tym forum znajdziesz odpowiedź na bank