Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tolamina

To normalne że podobają mi się chłopcy w wieku mojego syna?

Polecane posty

Gość Tolamina

Mam równo 38 lat i wychowuję samotnie prawie już 15-letniego syna. Czasami przychodzą do niego koledzy i ja chyba lubię te ich wizyty bardziej niż on sam. To grzeczni chłopcy, nie jacyś rozrabiacy czy inne ćpuny. Lubię rozmawiać z nimi i oni też mnie chyba lubią. Syn czasem nawet denerwuje się, że za często wchodzę do nich do pokoju. Niestety, jako matka mam wręcz obowiązek czasem skontrolować sytuację. Nie jest też tak, że wchodzę i siedzę z nimi cały czas. Bez przesadyzmu. Mimo to znam ich wszystkich z imienia i nazwiska i z tzw. ksywy. Długo nie chciałam się przyznać do tego sama przed sobą ale ich bliskość sprawia, że się podniecam. Dosłownie podniecam seksualnie. Czy jest możliwe, że to skutek długiej wstrzemięźliwości seksualnej? Jak wspominałam na początku jestem samotna i od bardzo już długiego czasu z nikim nie współżyłam i w ogóle przestałam już prowadzić jakiekolwiek życie seksualne, nie licząc masturbacji. Jednak z chwilą gdy ci chłopcy weszli w okres dojrzewania, gdy patrzę z bliska jak powoli zmieniają się w prawdziwych mężczyzn to mam po prostu ochotę na któregoś z nich. Może nawet na wszystkich razem. Podczas ostatniej masturbacji wyobrażałam sobie jak właśnie zaczynają się do mnie dobierać, a ja w końcu ulegam i pozwalam, by po kolei mnie brali. Jeden to robi, reszta patrzy i potem zmiana na następnego. Bardzo mnie podnieca taka wizja. Czy jestem zboczona? Czy w moim wieku takie fantazje są normalne w stosunku do tak młodych chłopców?

Gość gość
jesteś zboczona! To jeszcze dzieci i do tego niedojrzali psychicznie i emocjonalnie

Gość gość
Tak normalne, a teraz ubierz palto i idz do psychiatry bo dziś masz wizyte. Pamiętasz?

Według mnie to żenujące , dla syna tym bardziej ,gdy pakujesz się do pokoju i zaczynasz pogawędki jakbyś była koleżanką . Przecież to są naprawdę dzieciaki . Ogarnij się , bo jesli posuniesz się dalej , to zniszczysz synowi życie , a Ty staniesz się posmiewiskiem. Znajdz sobie dorosłego chłopaka , chętnych nie brakuje.

Gość gość
Ja mam 15 lat poka cip/ke!

Gość gość
Traci to pedofili wiec nie jest to normalne. Kobieto znajdz se faceta do bzykania. Nie musi odrazu z Toba mieskzac tylko byc takich dochodzacy.

Gość gość
nie , to nie jest normalne. A do tego żenujące są takie stare samice, którym się wydaje, że mogą być koleżankami nastolatków. Chłopaki przez grzeczność ci nie mówią żebyś sp.... i dała im pogadać o grach komputerowych a ty już myślisz, ze nie wiem jak fajna d... z ciebie

Gość gość
albo słaba prowokacja, albo realna idiotka do kwadratu

Gość gość
Jezeli to tylko fantazje i nic wiecej to nie ma powodu do obaw. Tu pisza kobiety ktore fantazjuja ze chcialyby byc zgwalcone przez przystojnego lobuza. Co bynajmniej nie oznacza ze w zyciu realnym chcialy by zostac naprawde zgwalcone.

Gość gość
No tak ale ona tych chłopców często spotyka. Byc moze ktoremus dorwie się do rozporka? To juz nie będzie w porządku

Gość gość
ja tez mam 38 lat, i nie wiem czy to normalne, nie mam syna, pokaz swojego zobaczymy czy ugoscilabym go w lozku.

Gość gość
@ gość dziś No tak ale ona tych chłopców często spotyka. Byc moze ktoremus dorwie się do rozporka? x Jak byłem w takim wieku to marzyłem by któraś pani dorwała mi się właśnie do rozporka :D W myślach na ręcznym pozaliczałem wszystkie nauczycielki i wszystkie sąsiadki :D :D :D Autorko gdzie wtedy byłaś?????????? ;)

Gość gość
Poprzednia odpowiedz dowodzi ze jak stary babsztyl zechce zg****ic mlodzika - a pewnie zechce - to ma od niego zielone swiatlo :/ Ktos powinien to zglosic do prokuratury.

Gość Tolamina
Co zgłosić? Że mojego syna odwiedzają koledzy? Straszna moja przewina, rzeczywiście. Może chcesz zgłosić, że mam fantazje seksualne podczas masturbacji? Hm... Twoim zdaniem powinnam mieć fantazje o filatelistyce?

Gość gość
Ktos powinien to zglosic do prokuratury xxx 15 latek moze się już rżnąc z kim mu sie podoba, z babami, facetami w kazdym wieku :D 🖐️

Gość gość
A nieprawda nie może. W zeszłym roku byla sprawa w sądzie bo 15 latek uprawiał seks z trzydziestolatka

Gość gość
Gosc 10:10 inaczej bys śpiewała gdyby chodzilo o twoje dziecko

Gość gość
A nieprawda nie może. W zeszłym roku byla sprawa w sądzie bo 15 latek uprawiał seks z trzydziestolatka x podaj link tępoto, moze chodzilo ci o sprawie 14 latka z Kalisza który zrobił dziecko 30 letniej nauczycielce ? sprawa została w koncu umorzona, kobieta została uniewinniona, wspolczesne prawo nie jest dostosowane do realiów niestety i dochodzi do takich absurdalnych sytuacji. Mam sąsiadke ktora ma dwoch synow, jeden 14 latek, chłopak 2 metroy gra w koszykówke, wielki, wyrosniety, z twarzy młodzik...ale dzieckiem bym go nigdy nie nazwała. JEst ogromna roznica miedzy 14-15 latkiem a 9-10 latkiem. Ten pierwszy jest juz fizycznie dorosly, w dawnych czasach taki chłopak juz byl uwazany za dorosłego i mial rodzine. Ten temat to oczywiście prowokacja jakiegoś nastolatka albo innego debila ktory fantazjuje o seksie z matką, typowy prowokacyjny styl opowiadania 🖐️

Gość gość
Wiek tzw. dopuszczenia wynosi wg. prawa 15 lat. Poniżej to już pedofilia. Ludzie przeczytajcie dokładnie co pisze autorka i to już w 1 zdaniu - " wychowuję samotnie prawie już 15-letniego syna". Zwracam uwagę na słowo PRAWIE. Chłopak i jego rówieśnicy nie mają zatem jeszcze 15lat. Są wciąż 14latkami i to już podpada pod kodeks karny.

Gość gość
oho, jak faceciki się zbulwersowali, że kobieta może woleć młodszych ale wy to już możecie oglądać się za młodszymi, co ??? :D i usprawiedliwiać seks dorosłych zboczonych facetów z 13, 14 -latkami? co za HIPOKRYZJA hahaha

Gość detektyw kafe
Odpowiedz na tytulowe pytanie bedzie zalezala od Twojej odpowiedzi. Napisz Tolamina uczciwie czy poza myslami i masturbacja w samotnosci zrobilas cos konkretnego w stosunku do ktoregokolwiek z kolegow syna?

Gość Tolamina
Oczywiście, że nie! Nigdy!

Gość detektyw kafe
Ale chcialabys?

Gość gość
Autorce na 100% brakuje porządnego rżnięcia .

Gość gość
@ detektyw kafe dziś Ale chcialabys? x Co za debilne pytanie. Przecież ona po to założyła ten topik żeby się pochwalić że właśnie chce. Ma nawet o tym fantazje. Sama pisała. xx xx @ gość dziś Autorce na 100% brakuje porządnego rżnięcia . x Dokładnie.

Gość gość
Jak tam podryw młodych gimbusków?

Gość gość
i co dalej?