Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JESTEM ZEREM I PASOŻYTEM BŁAGAM O EUTANAZJE :(

Polecane posty

Gość gość

CHCE ZDECHNĄĆ i wyjeebcie mnie na śmietnik, szkoda kasy na trumny pogrzeby itp :o Zawsze byłem zerem, jestem i będę, samotna nieśmiała dupa wołowa bez znajomych z fobią społeczną na utrzymaniu rodziców. Nie dam rady pójśc do żadnej pracy, boje sie ludzi. Jestem pasożytem, presja jest coraz większa, coraz bardziej otoczenie daje mi odczuć jakim zerem jestem, a ja i tak wiem że nie jestem w stanie nic zrobić :( moge sie tylko powiesić ale nawet tego sie boje bo pewnie nawet to by mi nie wyszło. Błagam o eutanazje, chce odejść w godny sposób :o

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
23

Nie mysl tak , życie potrafi też pozytywnie zaskoczyć ... ten stan kiedyś minie ..:(

Nie martwcie się! Znajdźcie se hopy lub pasję! Rozwijajcie zainteresowania i leczcie się u psychiatry i leki bierzcie! Życie jest piękne i jest tylko jedno! Nie zamartwiajcie się! Każdy człowiek jest kimś!

Gość gość
ja jestem żywym gównem a nie człowiekiem ehh ja już nawet w cud nie wierze mimo ze modlę sie codziennie, ale Bóg takie zera jak ja ma totalnie w d***e tak samo jak ci wszyscy tu na ziemi. Nie masz kasy - Jesteś zerem. Nikt sie z takim kimś nie chce zadawać bo i po co? od dawna jestem sam, sam też zdechne

Kasa to nie wszystko , co się z Wami dzieje ?? Jesteście młodymi ludzmi , ciągle przewijają się takie posty , więc może dogadajcie się , pomożecie sobie wzajemnie . Trzeba wierzyć w ludzi ..

Gość gość
zastanów sie..masz po prostu fobie społeczną to nie ty do cholery decydujesz kto jest zerem, pasozytem ,gównem i komu potrzebna eutanazja !!!

Gość gość
no ale taka jest prawda, nie masz kasy nie masz niczego, nie masz szans na dziewczyne, nie masz szans na miłość, możesz tylko siedzieć w domu i gnić, bo nawet nie ma za co gdzie wyjść, piwo z kumplami kosztuje, randki z dziewczynami tak samo, kwiatki, sratki pizze kina teatry kolacyjki sryjki, bez tego dzisiaj ŻADNEJ nie wyrwiesz

Nie wszytskie dziewczyny takie są. Jest napewno kilka , którym wystarcza spotkania w domu na fajny film , spacery , wypady rowerowe itp

Gość gość
no ale taka jest prawda, nie masz kasy nie masz niczego, nie masz szans na dziewczyne, nie masz szans na miłość, możesz tylko siedzieć w domu i gnić, bo nawet nie ma za co gdzie wyjść, piwo z kumplami kosztuje, randki z dziewczynami tak samo, kwiatki, sratki pizze kina teatry kolacyjki sryjki, bez tego dzisiaj ŻADNEJ nie wyrwiesz ...i w związku z tym jesteś gównem i chcesz eutanazji powiem krótko: p****ało cie :D :D :D

Gość gość
Ale jesteś mlody, pewno masz szanse na jakas panią, starsza i z kasa. Ona Cie pokocha, wyzywi, a może jak ją dobrze zaspokoisz weźmie slub z Tobą i da Ci spadek :) poki co dbaj o zdrowie, możesz biegac, robić pezysiady, pompki, aby mieć ladne cialo i szanse na samice

Gość gość
jak jedna na milion, to można szukać jak igły w stogu siana poznałem 2 dziewczyny przez internet, w zasadzie 3 z pierwszą pisałem przez pare miesiecy jak sie dowiedziała bo zaczęła wypytywac co robie itp juz sie nie odezwała, kolejnej zacząłem już kłamać i miałem z nią kontakt przez 1,5roku dzwoniłem nawet do niej, rozmawialiśmy na skype, w końcu zachciał sie jej spotkania więc musiałem jej wszystko powiedzieć ze jestem zerem, juz sie nie odezwała, przy trzeciej było podobnie jak przy drugiej, każdej innej gdy mówiłem wprost kim jestem, następował natychmiastowy koniec ah mam to w d***e wszystko zresztą ide spać

Gość gość
dziś tak debilu bo KASA to podstawa, a żeby mieć kase trzeba albo pracować albo Liczyć na cud w postaci wygranej w Lotto, w to drugie nie wierze chociaż nie powiem próbowałem, a modliłem sie jak głupi wręcz do obłędu i wcale nie chciałem dużej kasy, nawet nie milion, nawet nie 100tys a praca wiem ze też odpada bo nie jestem w stanie, jestem sierotą totalną, nic nie potrafie, boje sie ludzi, ciągle siedze w domu, rodzice mnie zawsze trzymali pod ochronką, tylko siedź w domu i siedz w domu, gdzie inni rówieśnicy latali po dworzu, chodzili na dyskoteki, przeżywali pierwsze miłości ja k***a musiałem siedzieć w domu i siedze do dziś jak ta pista zdziaczały totalnie i bojący sie ludzi dobra ide spać wy i tak nic nie zrozumiecie bo syty głodnego nigdy nie zrozumie zjeeby

Gość gość
i "jak ta pista zdziaczały totalnie i bojący sie ludzi" szukasz dziewczyny ? Jestem pod wrazeniem,ze próbujesz przy takim podejsciu do życia i swojej osoby.

Gość gość
a może dziewczyna by go postawiła na nogi? nadałaby sens jego życiu? w ten sposób to nie pomyślałeś, ważne żeby zhejtować

Gość gość
no owszem, miłość uskrzydla tylko co jesli dziewczyna nie udzwignie tematu ? a podejrzewam,że dobry psycholog miałby tu poważny kłopot

Gość gość
a z wygladu jest dobrze?

Gość gość

ten temat jest o mnie kropka w kropkę:( smutne, wiem co czujesz!!! ja nawet zabić się nie umiem, jak moja rodzina odejdzie, to prawdopodobnie zdechnę pod płotem:( do tego jestem dda, a w dzieciństwie byłam molestowana, mam nawet tyle samo lat co ty i od 17 roku życia prowadzę taki tryb życia, nie umiem się zmienić, chodzę do psychologa i mam leki od psychiatry, lecz wcale nie jest lepiej:( jestem sama, mam niską samoocenę, zawsze byłam dziwna i czułam się odizolowana od innych, nie mam przyjaciół i nigdy nie miałam chłopaka, nie mam po co żyć, nie umiem rozmawiać z ludźmi, a jedyne na czym w życiu mi zależy to moje zwierzęta i rodzina.

Gość gość

ps. mam nadzieję, że z tobą wszystko dobrze i ułożyło ci się w życiu

Gość gosc
Dnia 31.07.2015 o 12:06, Gość gość napisał:

CHCE ZDECHNĄĆ i wyjeebcie mnie na śmietnik, szkoda kasy na trumny pogrzeby itp 😮 Zawsze byłem zerem, jestem i będę, samotna nieśmiała ... wołowa bez znajomych z fobią społeczną na utrzymaniu rodziców. Nie dam rady pójśc do żadnej pracy, boje sie ludzi. Jestem pasożytem, presja jest coraz większa, coraz bardziej otoczenie daje mi odczuć jakim zerem jestem, a ja i tak wiem że nie jestem w stanie nic zrobić 😞 moge sie tylko powiesić ale nawet tego sie boje bo pewnie nawet to by mi nie wyszło. Błagam o eutanazje, chce odejść w godny sposób 😮

SMAKOSZ

Gość Gość

jeżeli chodzi o eutanazje to wystarczy wybrac sie do kraju w ktorym jest ona dozwolona

Gość mayamayatwoya
2 godziny temu, Gość gość napisał:

ten temat jest o mnie kropka w kropkę:( smutne, wiem co czujesz!!! ja nawet zabić się nie umiem, jak moja rodzina odejdzie, to prawdopodobnie zdechnę pod płotem:( do tego jestem dda, a w dzieciństwie byłam molestowana, mam nawet tyle samo lat co ty i od 17 roku życia prowadzę taki tryb życia, nie umiem się zmienić, chodzę do psychologa i mam leki od psychiatry, lecz wcale nie jest lepiej:( jestem sama, mam niską samoocenę, zawsze byłam dziwna i czułam się odizolowana od innych, nie mam przyjaciół i nigdy nie miałam chłopaka, nie mam po co żyć, nie umiem rozmawiać z ludźmi, a jedyne na czym w życiu mi zależy to moje zwierzęta i rodzina.

Może i kropka w kropkę o tobie, ale to temat smakosza. Ten czubek kłamie i obwinia wszystkich o wszystko, lubi jak się ludzie nad nim użalają ;p

Gość gość

Co tak wcześnie skowroneczek wstał? :D Pracka? :D

Gość Gość

Kto to ten smakosz

Gość cxz

Na pogrzeb musisz mieć po pierwsze z 10 tysięcy żeby się odbył koszt za wiezienia ciała do szpitals wykopanie dołu zamurowanie trumne sobie wybierasz jaka tam ci się podoba i inne koszta.

Gość vcx

Ja też nie pracowałem jestem muzykiem a na statość idę na kierowcę.

Gość cxcv

Był u mnie ostatnio budowlaniec u mnie wykończył się zdrowotnie na budowach pracował 50 lat 

Gość Gość
Dnia 17.12.2019 o 08:48, Gość vcx napisał:

Ja też nie pracowałem jestem muzykiem a na statość idę na kierowcę.

muzykiem? grasz na ulicach? czyli żebrakiem? : D