Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy waszym zdaniem on walnął focha? Powinnam go przepraszac?

Polecane posty

Gość gość

No wiec sytuacja w skrócie wygląda tak: Miałam sie spotkać z facetem,nie widzielismy sie 2 tygodnie wiec już dlugo. Przez te 2 tygodnie pisał jak bardzo za mna teskni i takie tam. Niestety potem coś mu ciągle wypadało i przekładał spotkanie z dnia na dzien ( z wtorku na srode, ze srody na czwartek, a i co do czwartku nie był pewien), wiec ja już sie umowiłam z koleżankami na czwartek. A on wtedy na ironie wczoraj napisał, ze mozemy sie spotkać . A ja na to, ze myslalam ze nasze spotkanie juz nie wypali wiec umowilam sie z koleżankami i zaproponowałam poniedziałek. on odpisał "szkoda że zmieniły Ci sie plany, ale moze w przyszłym tygodniu bedziemy mieli wiecej szczęścia. Jakbyś bardzo za mną tęskniła to daj znac:)" Niby odpisał miło, ale nie wiem czy sie obraził , on nie mowi wprost jak sie obrazi raczej Jak to wyglada waszym zdaniem? Chce zebym to ja go teraz prosila o spotkanie?

Gość gość
up

Gość gość
to nie wyglada jak foch.po prostu skomentowanie ze wypadlo "jak na ironie".szczescia wam zycze w przyszlym tygodniu

Gość gość
nie przepraszaj, bo to on odkladal caly czas.nie jestes jego zabaweczka ktora musi dostosowac do niego cale zycie.jak raz sie tak ustawisz i bedziecie razem, bedzie cie mial za popychadlo ktorym mozna pomiatac w kazda strone.ty tez masz swoje sprawy i masz do tego prawo

Gość gość
A to " jak sie za mną bardzo steksnisz to daj znac" -co to ma znaczyc? zebym go prosila o spotkanie?

Gość gość
po ile macie lat?

Gość gość
ja 25 , on 30

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
napisał, że gdybyś dała radę wcześniej (bo tęsknisz) to żebys dała znać. Nie widzę tu żadnego focha.

Gość gość
To nie foch, on Ci daje do zrozumienia żebyś teraz Ty zaproponowała jakieś spotkanie i tyle, moze ma dosc sam ciagle cos proponowac

Gość gość
To nie foch tylko manipulacja.On jest ważny,Ty powinnaś się dostosować.Jak nie to coś Cię ominie.Najlepiej zrobisz jak go po prostu ominiesz.Jest z tych co zawsze dobrze robią a ktoś jest winien.Przeanalizuj sytuację.Teraz jest tak:,nie czekałaś w gotowości na jego łaskawość i sama jesteś sobie winna.Ale jak bardzo będzie Ci zależeć to On Ci jeszcze tej łaskawości udzieli.A tak nawiasem mówiąc nie bardzo mu zależy.

Gość gość
A na chuj powtarzasz ten nudny temat ? Boze jaki dzieciak z Ciebie, wczoraj Ci odpowiedzieli. Zazdroszcze problemow gimbazo.

Gość gość
Moim zdaniem to taki ukryty foch, znam to i u mojego faceta cos w tylu " nie dostosowalas sie do mnie to teraz musisz ladnie poprosic, ale ja nie mam zamiaru plakac ze sie nie spotkalismy" :O coz faceci to tacy manipulanci. ja bym to tak odczytala miedzy wierszami

Gość gość
Tak strzela fochy, ale pod maska -nie zalezy mi .Dla mnie gosc jakis niepoważny tekst tekst nie byl fajny, jego zdaniem ty masz sie dostosowywac do niego ciagle, a jak ni to go prosic o spotkanie?