Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję dobrej restauracji w krakowie

Polecane posty

Gość gość

Gdzie można dobrze zjeść i napić sie dobrego wina ???

Gość gość
to chyba wiadomo ze tam gdzie fajnie wyglada dania menu i jest wino i herbata a potem i deser super no uwielbiam lody smietankowe 333 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
Na Wrocławskiej jest bardzo dobra restauracja Orbit (www.orbit.krakow.pl). Byłem tu już kilka razy ze znajomymi i zawsze obsługa stała na najwyższym poziomie. Krótki czas oczekiwania, dobre, przemyślane menu, ładna estetyka lokalu.

W Krakowie jak byłam latem 2015 r. wraz z mężem, odwiedziliśmy przypadkowo restaurację http://www.restauracjabialaroza.pl/ . Bardzo miła atmosfera, jedzenie bajka ;-) .... polecam. Kraków odwiedzamy co jakiś czas i na pewno tam będziemy na jedzenie wpadać.

Gość gość
generalnie najlepszym miejscem jest Kazimierz w Krakowie. Jedzenie całkowicie inaczej smakuje w takim klimatycznym miejscu. Z tamtejszych restauracji to na pewno rekomendowałbym Bombonierkę. Kuchnia Polska, kameralny klimat, nigdzie indziej tak dobrze nie zjesz jak tam

Gość gość
Jeżeli nie stawiasz stricte na restaurację to z własnego doświadczenia polecam kawiarnię Lajkonik na Basztowej. Bardzo kameralny klimat, idealny np. do pracy w laptopem :) Tutaj masz ich wszystkie placówki w KRK http://www.lajkonik-pik.pl/pl/krakow

Gość gość

JA bym doradzał pizzerię Maxipizza w CH Tesco na Kapelance. Zwłaszcza warto sobie u nich zamówić pizzę online z dostawą. Czeka się bardzo krótko i pizza zawsze dociera od nich jeszcze gorąca. Nie wiem czy kwestia lepszych toreb termicznych jakie mają czy po prostu przygotowanie wszystkiego zajmuje im mniej czasu niż innym lokalom ale z tak gorącym ciastem się jeszcze przy dowozie nie spotkałem.

Gość artek
Dnia 18.04.2019 o 13:37, Gość gość napisał:

JA bym doradzał pizzerię Maxipizza w CH Tesco na Kapelance. Zwłaszcza warto sobie u nich zamówić pizzę online z dostawą. Czeka się bardzo krótko i pizza zawsze dociera od nich jeszcze gorąca. Nie wiem czy kwestia lepszych toreb termicznych jakie mają czy po prostu przygotowanie wszystkiego zajmuje im mniej czasu niż innym lokalom ale z tak gorącym ciastem się jeszcze przy dowozie nie spotkałem.

zdecydowanie tez polecam