Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 wesela w jeden dzień, gdzie iść?

Polecane posty

Gość gość

W najbliższym czasie mamy 2 wesela, jedno córki siostry mojej mamy, a drugie córki brata mojego teścia. O weselu mojej kuzynki dowiedzieliśmy się co prawda później, ale ona przynajmniej pofatygowała się osobiście by nas zaprosić, natomiast kuzynka męża zostawiła zaproszenie u jego rodziców, ale o tym,że będzie mieć ślub danego dnia wiedzieliśmy wcześniej niż o ślubie mojej kuzynki. Na naszym weselu 3 miesiące temu moja kuzynka była a z kolei kuzynka męża nie pofatygowała się z Niemiec na nasze wesele (mieszka tam na stałe a ślub przyjeżdża brać do Polski bo razem z jej narzeczonym tak postanowili). Mój mąż i jego rodzice uważają,ze powinniśmy iść do jego kuzynki bo o weselu wiedzieliśmy wcześniej, natomiast ja uważam,że powinniśmy iść do mojej kuzynki bo nie dość,że mam z nią stały kontakt to ona na moim weselu była, prezent przyniosła więc po prostu nie wypada nie iść... Co sądzicie??

Gość gość
mozecie rzucac moneta i sie dogadac co jak wypadnie ozel i reszka ;p a tak na serio to ja bym szla na wesele tej kuzynki co przyszla na wasze bo to byloby troche nie w smak jakbyscie poszli do tej drugiej

Gość gość
W pierwszy dzień idzcie do kuzynki co byla u was a na poprawiny do drugiej od teścia.

Gość gość
tylko że oba wesela są jednodniowe, teraz mało kto robi poprawiny

Gość gość
Idzcie do tej ktora byla u Was. Nie wyobraza sobie inaczej

Gość gość
a po co wychodzic za maz przecie to sie konczy rozwodem albo s*******n w sasiadke wsadzi 999 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość rodney
ty idź na jedno wesele a niech mąż idzie na drugie to wydaje mi się dobry pomysł, bo każdy będzie zadowolony

Gość gość
Poszła bym do tej która była u mnie. Innego wyjścia nie ma

nie szła bym na żadne... a jak już to do tej co była u mnie.