Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjazd służbowy

Polecane posty

Gość gość

Hej :) otóż sprawa wygląda tak, jedziemy na szkolenie na kilka dni, szef ze swoją żoną (w zaawansowanej ciąży), mój chłopak (pracownik), szef pozwolił mu wziąć mnie ze sobą. Jak myślicie, mam obowiązek jakoś spędzać czas z jego żoną (jesteśmy w podobnym wieku wszyscy) podczas gdy oni będą 8h na szkoleniu? Jedziemy wspólnie samochodem, hotel też ten sam. Nie będę się wyrywać przed szereg z propozycjami, ale chciałabym wiedzieć, co o tym myślicie. No i co po szkoleniu? Jesteśmy jakoś zobligowani do spędzania czasu we czwórkę - chyba nie? W końcu to relacja szef pracownik a nie wyjazd koleżenski... Ja bym pozwiedzala sobie miasto, poszła gdzieś z chłopakiem, ale nie wiem, jak się w tej sytuacji zachować. Pierwszy raz mnie taka sytuacja spotyka by jechać gdzieś wspólnie z pracodawcą :P No i w jakiej formie podziękować szefowi za zabranie mnie, mimo że nie musiał? Z góry dzięki za odpowiedzi.

Gość gość
daj swojemu chłopakowi wolny czas ,,.... TY spędź czas z żoną szefa a chłopaki niech się zabawią .... myślę że szef chce się napić , a Ty niczym nie musisz się odwdzięczać , spędz miło czas z żoną szefa :) i każdy będzie zadowolony

Gość gość
Zobaczysz jak będzie ci sie spędzało czas z tą żoną szefa. Nie ma się co nastawiać. Ja pamietam jeden wyjazd służbowy, w którego organizacji pomagała nam firma http://www.lotnicze.pl/. Lecieliśmy wtedy do Budapesztu i w sumie to po szkoleniu każdy miał czas dla siebie. Można było wychodzić razem, ale jak ktoś poszedł sam na zwiedzanie to sie nikt nie czepiał.