Gość gość Napisano Lipiec 31, 2015 Witam Wszystkich i bardzo proszę o radę, może któraś z Was była w podobnej sytuacji. Mam pytanie odnosnie drętwienia i skurczy rąk i nóg... Dokuczają mi od pewnego czasu, ale ostatnio są nie do wytrzymania. Nawet gdy np. trzymam długopis, to po dosłownie kilku sekundach muszę go odłożyć, bo dłoń jest kąpletnie zdretwiała... Pije magnez, ale nic nie pomaga... Zgłosiłam to swojej dr, nie przypisała mi nowych leków, tylko dała skierowanie na próby wątrobowe. I tu moje pytanie: czy te drętwienia mogą mieć związek z zatruciem ciążowym? Bo wiem, że wtedy wykonuje się badania na próby. Moja dr nic na ten temat nie powiedziała, tylko kazała szybciutko zrobić badania i wrócić do niej z wynikiem. Dodam, że dokuczają mi też obrzeki, szczególnie stóp i dłoni, ciśnienie różne, raz podwyższone, raz w normie i miałam białko w moczu, które zostało już wyleczone. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odpowiedzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach