Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwwwee

Symptia czy ktoś z was...

Polecane posty

Gość gośćwwwee

..poznał kogoś ciekawego na tym portalu? Ja zauważyłam, że są tam głównie wyposzczeni faceci, którzy szukają kobiety na sex...i do tego dają nieaktualne zdjęcia i kłamią jeśli chodzi o wiek...

Gość gość
Ja od niedawna mam tam konto. Rzeczywiście chcą tylko seksu. Jest też dużo oszustów. Miałam tam konto wcześniej to przedstawił mi się jako M., teraz mam drugie i przedstawił się jako K. I dodaje do czarnej listy jak mu się odmówi. Inny znowu wysyła same emotki, a jak coś napiszesz to on to powtarza tylko.

Gość uiuiiii
mi po jednym dni (kilka wiadomości) facet się pyta czy spotkamy się u mnie czy u niego i jaki sex lubię...żenada...

Gość veeedd
gość zagadywał mnie przez cały dzień...komplementy jaka to cudowna jestem....o sobie pisał w samych superlatywach...a jak odpisałam, że musimy najpierw trochę poklikać, by się lepiej poznać zanim się spotkamy ( bo koniecznie chciał się jak najszybciej spotkać ) to przestał się odzywać...ewidentnie chodziło mu o sex...

Gość gość
czepiacie sie facetów a same jakie jesteście? Albo za stare, albo za brzydkie, albo bezrobotne, za to wymagania....I obrazacie się o byle co :(

Gość kobieta fgrrf
nie obrażamy, tylko nie chcemy zniżac sie do poziomu chamskiego rozmówcy i ucinamy kontakt, jesli nam nie odpowiada. Zasadniczo żadnej kobiecie nie odpowiada - 1. traktowanie jej jak towar i skupianie sie tylko na jej wyglądzie( samemu nierzadko wyglądając jak poł d... zza krzaka) 2. nagabywanie przez obcego faceta o seks i wzmianki na samym poczatku na ten temat kłamanie ( odnośnie wieku, wyglądu, pracy , stanu cywilnego , ilości dzieci i posiadanych nałogów) 4.chamskie odzywki i zachowanie

Gość gość
Co ciekawe na tej Sympatii to 80 % ładne kobiety, dziewczyny , ciekawe czy naprawdę tak wyglądają i co one robią tam , bawią się ?.

Gość gośćzAzas
to samo co robią przystojni faceci...choć na sympatii jest ich jak na lekarstwo...:(

Gość bvnghgh
to prawda....