Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1744

Żonaty unika mojego wzroku

Polecane posty

Gość gość1744

Łączą nas sprawy służbowe za każdym razem jak mam z nim wykonać wspólny projekt kiedy coś do niego mówie nie patrzy na mnie tylko lata wzrokiem po ścianach. Nie ukrywam że ciężko mi się z nim współpracuje. Kontakt wzrokowy jest ważny myślę. Co z nim nie tak?

Gość gość1744
Nikt nie wie o co mu moze chodzić?

Gość gość
NIE LUBI CIE!

Gość gość1744
Czasami zartujemy sobie wiec chyba az tak zle nie jest. :/Nic mu.nie zrobilam raczej.

Gość gość
Czekasz aż ktoś napisze że mu się podobasz?

Gość gość1744
A powinnam się spodziewać takiej odpowiedzi biorąc pod uwagę to co napisałam?

Gość gość1744
Nie potrzebuję łechtać swego ego, chcę wiedzieć o co mu chodzi? Jak wy byście się czuli gdyby ktoś z was rozmawiałby z kimś a ta osoba owszem odpowiadałaby, ale nie patrzyła absolutnie w twarz, oczy. Hm?

Gość gość
Siedzi na uczuciowym forum i pytasz ot tak.. widać że się tym przejmujesz bo Tobie wpadł w oko.

Gość gość1744
Dobra nieważne. Wszedzie szukacie tylko tego aby kogos zgnoic a czlowiek zadaje tylko pytanie. Zaraz szukacie drugiego dna. A gdzie mam ten temat zalozyc na ogolnym gdzie jest balagan temacie uroda czy moze macierzynstwo?

Gość gość
Albo jest nieśmiały Albo będzie sobie romansowal. Ale co Cię tak gnębi ze pytasz się tu o jego motywy?

Gość gość
Może mu się srać chciało a nie pasowało wyjść. Robił się fioletowy ?

Gość gość
A daje CI jeszcze jakieś inne oznaki czy tylko unikanie wzroku?

Gość gość1744
Są dni ze sobie zartujemy zaczepia mnie zagaduje w innym dniu jest małomówny jakby obrazony na caly swiat w tym i na mnie, ale i w jednej i drugiej sytuacji unika wzroku.

Gość gość
a ja mam odwrotną sytuację w pracy...mój żonaty kolega wręcz mnie prześwietla jak rentgen wzrokiem...zresztą jak nikt nie widzi również nie mogę oderwać od niego wzroku. strasznie mi się podoba :-( ale jest żonaty.....chciałabym móc choć raz go mieć :-( ale nie chce rozbijać czyjegoś małżeństwa :-(

Gość gość
macie dzieci fantazje kiermasze artykulow szkolnych sa, moze tam byscie zajrzaly:D

Gość gość
jest taki seksowny,sposób w jaki sie porusza,mówi...i ten jego tyłeczek :-( ja nie wiem jak ja dam radę pracować w jednym miejscu z facetem który tak mi się podoba. jego ton głosu,żart,uśmiech,spojrzenie..... :-(

Gość gość
JAKIE DZIECI,MAM 30 LAT ...... A FACET OD KTÓREGO NIE MOGĘ ODERWAĆ WZROKU W PRACY MA 38...

Gość gość
dodam że przenika mnie tak wzrokiem że mam dreszcze na całym ciele...i jeżeli zaproponuje mi spotkanie po pracy to na sokratesa i wszystkich świętych nie wytrzymam i spotkam się z nim :-( chociaż ten jeden raz ......

Gość Raficzek
Ja gdybym był żonaty i tak unikał wzroku to wyłącznie dlatego, że w głowie rodziły by mi się najbardziej wyuzdane fantazje na Twój temat a wiedział bym, że nic z tym nie mogę zrobić...;>

Gość gość
masz 30 lat i taka jestes durna? wow :D

Gość gość
tak,taka jestem durna. coś jeszcze matoły ? do szkoły ! buuuuu

Gość gość1744
No i dzisiaj taka sytuacja pracuje sobie spokojnie wpada on z kolega z naszego dzialu (kolega mnie "podrywa") takie zarty niewinny flirt. No i pyta sie mnie co robie w ten weekend, mowie ide na piwo z kolezanka. O to my tez sie wybieramy tak sie sklada. I pyta sie Kamila (wspolpracownik o ktorym zalozylam powyzszy temat) jestesmy umowienie z Moniką tak? Jego odpowiedz byla zdecydowana- tak jestesmy umowieni. Przy koledze czesciej patrzyl.mi w oczy byl bardziej wyluzowany nie byl takim spiety i nie rozgladal sie tak po ścianach i co Wy na to?

Gość gość
może wróżka ci podpowie

Gość gość
na bank on Ciebie interesuje niezawodowo i szukasz wentylka jak się dostać do niego objawy :rozmyślania,zakładanie tematu analizy godzinne,jak mnie ktoś nie interesuje nie poświęcam mu więcej niż 5 min dziennie

Gość gość1744
Interesuje mnie bo unika wzroku to nie jest typowe zachowanie. Gdyby zachowywal sie normalnie to bym nie zwróciła na to uwagi. Przez pewien czas myslalam ze ma aspergera ale to wykluczone bo ma duzo znajomych i jest towarzyski(rozmawialam na ten temat z innymi chorymi). A ja sama przy nim dziwnie sie czuje. Ja zawsze patrze w oczy jak z kims rozmawiam. Pytam o niego a wy caly czas oceniacie mnie :/. WTF?

Gość gość1744
Interesuje się psychologią i próbujè tę zagadkę rozwikłać. Zdania są podzelone jedni mowią ze sie wstydzi inni ze ma uraz lub cos do ukrycia. Dla mnie to nie jest normalne ze ktos nie patrzy w twarz gdy z kims rozmawia. No wyobrazcie sobie sytuacje jestescie z kims na zmianie w pracy macie z ta osoba spedzic kilka godzin, rozmawiacie a ta osoba nie patrzy na was jak z nia roznawiacie. Jakby to byla kobieta tez bym sie zastanawiala dlaczego to robi.

Gość gość
myśle, ze on coś do Ciebie czuje. Też jestem w podobnej sytuacji, w mojej pracy jest kobieta, która zachowuje się podobnie, szuka mnie w tłumie, a gdy już nasze oczy się spotykają spuszcza głowe i wzrok wbija w ziemie, czasem się lekko uśmiechnie. Lubi zagadywać, a innym razem nie odzywa się do mnie i wygląda jakby była obrażona, ostatnio się pokłóciliśmy o jakieś głupoty związane z pracą, to nie odzywała się kilka dni, zareagowała bardzo emocjonalnie. Też mnie nurtuje o co jej może chodzić, dodam, że bardzo mi się podoba.

Gość gość1744
To jest pierwsza taka osoba z ktora mam do czynienia ktora teoretycznie nie jest chora a zachowuje sie tak dziwnie. Dla mnie kontakt wzrokowy jest wazny wtedy wiem ze ktos slucha co mowie. Nawet czesc czy dzien dobry nie powiem dopuki nie spotkam sie z czyims wzrokiem. A moze to ja jestem dziwna a on normalny? Moze ja mam fiola na punkcie kontaktu wzrokowego jesli dla was jest to normalne ze ktos z wami rozmawia a nie patrzy wam sie na twarz jesli tak napiszcie. :/

Gość gość
Jest taka wada wzroku,nie pamietam nazwy.Chyba ,,rozczepione spojrzenie''.Staraj sie normalnie zachowywac i nie rob z tego dramatu.To tak jak z jąkaniem,gdy zwrocisz uwage to jeszce bardziej sie jąka itp.

Gość gość1744
Tak naprawde to ja nie szukam potwierdzenia czy on cos do mnie czuje czy nie tylko tego dlaczego tak sie zachowuje, dlaczego to stanowi dla niego taki problem spojrzec w twarz w oczy?Dzisiaj przy tym naszym koledze bylo inaczej czasami sie patrzyl w oczy gdy byla jakas rozmowa, ale jak jest sam na sam kompletnie nie ms o tym mowy...lata wzrokiem po scianach Co do tej dziewczyny to nie mozesz do niej zagadac tak poprostu. Moze ona czeka az zrobisz pierwszy krok. Plus to to, ze szuka Cie w tlumie kolejny to usmiech i ja jako facet odebralabym to jako zachete. Także do dzieła kowboju ;)