Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawskaga

Czemu ona tak się zachowuje

Polecane posty

Gość Ciekawskaga

Mam male pytanie które dręczy mnie już jakiś czas o toż jak stoje w kolejce to dziewczyna ktora jest za ladą co chwile na mnie zerka ostatnio jak prosiłam o znalezienie mrożonej zupy to jak szła mi pomóc to szła jak by miała nogi jak z waty a z koleżanka to patrzyły się co chwile na mnie i coś sobie mówiły ale nie slyszałam co bo jak stałam blisko lady przestaly teraz ostatnio jest milsza zmieniła nie co styl z dzinsow na spodniczki nawet jak jest deszcz dawniej nosiła spodnie to pierwsza a druga w innym sklepie to jak weszłam to spojrzała się na mnie tak podniosła glowe tak do przodu i się patrzyła ale to nie koniec jeszcze ona jest kasierka w tesco i jak stalam przy dziale warzywniczym to zauważyłam że idzie w moja strone i staneła przy mnie a na koniec rozerwala torebke z bułkami jakimś nerwowym ruchem co prawda przeprosiła ale zastanawia mnie zachowanie tych pan

Gość gość
Na lekcji interpunkcji spałaś? czytać się tego nie da, sorry

Gość gość
chaotyczna wypowiedz.... chyba ty masz jakis problem z ta dziewczyna. po co sobie zawracasz gitare tą osobą to ja nie wiem. Robisz igly z widły. patrzy sie czy nie patrzy, kogo to obchodzi.