Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w szoku, poderwala mnie 40

Polecane posty

Gość gość

I zrobiła laske w parku, przed pubem. Mam 33 lata i myślałem ze to zdarza się nastolatkom. Czuje coś pomiędzy satysfakcja, zazenowaniem i obrzydzeniem.

Gość gość
A do tygodnia poczujesz pryszcze na fiucie:-P

Gość gość
Czy Twoja żona o tym wie? ;)

Gość gość
Mów jaki to klub, dziś tam pójdę. :-)

Gość gość
Mnie poderwała 43 latka w autobusie w wawie rano gdy jechałem do pracy, też mi laske zrobiła pojechała ze mna ona mogła sie spoznic do pracy ja nie, zrobiła lache i wygladała na zaspokojana , raz mi sie tylko takie cos przytrafiło, he ale fajnie zaczeła, siedzielismy w utobusie na przeciwko siebie założyła noge na noge i cały czas mnie dotykała i podciągała nogawke. potem spojrzelismy na siebie głupio sie wstydziłem, ale do dzis sie znamy warto było poznac. Żadna wybujana fantazja tylko prawda

Gość gość
Moja historia sprzed tygodnia. Tez babka dobrze po 30 i jakoś tak łatwo szło. Zaprosiła mnie do domu i na początku mówi tylko cicho bo dziecko śpi. Normalnie jakby mi ktoś jaka obcial, od razu przestało mi się chcieć. Jeszcze widziałem przez uchylone drzwi takie małe łóżeczko dziecinne wiec dziecko musialo być małe. Do dzisiaj się zastanawiam czy szukała ojca czy doprawiala rogi facetowi. Tak czy siak uznałem ze lepiej nie kontynuować znajomości.

Gość gość
Moja żona ma 44 i seksi babka z niej...uwielbia seks.... Więc nie rozumiem problemu? 30 40 latki czasem są lepsze i ładniejsze od zfastfoodziałych nastolatek...pozd

Gość gość
No ale żeby zwierzyna sama prosiła o to żeby wpaść w sidla;)