Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michasia 1220

brat mnie bije i wyzywa

Polecane posty

Gość Michasia 1220

Mam 14 lat , nie wiem jak mam sobie poradzić z moja mamą i bratem... Czuje się przez nich nie kochana szmacona na każdym kroku, nie mam juz dluzej sily tego znosić. Mama od mojego 10 roku życia wyzywa mnie od s*k, szmat , labadziar , k*rw, itp.... Brat robi to samo a ma 22 lata :( odkąd mama zaczęła mnie wyzywać on robi to samo ... Nie ma oporów żeby mnie uderzyć z całej siły... Przydusić , mówię o tym mamie ale ona nie reaguje tata również bo jest tak samo traktowany jak ja ... Przyporządkowany mamie , nie może zrobić nic tylko placze razem ze mną :( zawsze wszystko jest na mnie nie interesuje jej co czuje jak on mnie wyzywa i to przy niej a ona na to za przeproszeniem w d*pie ... Codziennie jest to samo ja mam juz dość. :( . Proszę doradźcie mi co mam zrobić boje się mojego brata

Gość gość
zadzwon na tel zaufania 116111 jest darmowy

Gość gość
Wez bejsbola i jebnij go az.mu sie zakoluje. Znienacka go p*****lnij to moze zacznie myslec.

Gość gość
Masz 14 lat, co ci szkodzi naprawdę wziąć jakiś pręt lub kij i im najebać? Uwierz mi, strach to jest coś, czym kontroluje się ludzi. Załatwisz ich oboje i co ci zrobią? Nawyżej pójdziesz do poprawczaka. Poprawczak jest lepszy niż dom w którym cie wyzywają. Oni też bekną jak wyjdzie, że się nad tobą znęcali.

Gość gość
Daj spokoj z poprawczakiem poprostu samoobrona.

Gość gość
Idz do swojego dzielnicowego i powiedz co i jak.Napewno braciszek odpusi jak z nim glina pogada i da ostrzezenie. To nie boli a moze ci duzo pomoc.

Gość gość
Koniecznie to zglos, albo na policje, albo nawet do szkolnego psychologa. Nikt nie ma prawa cie wyzywac , ani bic. Ale i ty tego nie rob, bo to idiotyczne (gratuluje niektorym wypowiadajacym sie tepoty:O). Bron sie, bo moze byc coraz gorzej!