Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kraków czy osiedle kozłówek jest rzeczywiście takie niebezpieczne

Polecane posty

Gość gość

Przenoszę się na 2 rok studiów do Krakowa, znalazlam mieszkanie na Kozłówku w dobrej cenie , ulica chyba Seweryna , mam 2 minuty do przystanku,obok kilka małych sklepów. Mam jeszcze do wyboru Krowodrza , ale tam mialabym dalej do przystanku, dalej na uczelnie i droższy czynsz.

Gość gość
cały Krakow jest niebezpieczny, w Krakowie sa nożownicy , uwazaj na facetow kiboli ;)

Gość gość
No ale dziewczyny raczej kibole nie będa zaczepiać , chociaż może się mylę :) Bardziej się obawiam różnych psychopatów niż dresów i kiboli

Gość gość
bardzo dobra lokalizacja. zaraz obok przychodnia, tesco, pełno spożywczaków. mieszkałam kiedyś po drugiej stronie wielickiej, na libera

Gość gość
Kraków jest miastem imprezowym z naiebaną gówniarzerią na czele. największym niebezpieczeństwem dla młodych kobiet są tu więc alkoholicy i ćpuny, jak widzisz jakiegoś to uciekaj od razu

Gość gość
Hej spoko. Nie musisz się obawiać. Jak nawet zdarzają się i zdarzały tam niezłe jazdy to nie dotyczyło to przypadkowych osób a zwłaszcza kobiet. Jakieś porachunki itp. Albo kibice.

Gość gość
albo bezdomni z nożami. lepiej dać takiemu parę złotych niż dostać między żebra. i nigdy nie kupuj mu jedzenia, tylko dawaj samą kasę, żeby szybciej się odczepił

Gość gość
ja nigdy nie daje im kasy , tylko zawsze jedzenie jesli mam przy sobie lub proponuje ze kupie cos w sklepie, jestem przyzwyczajona do tego ze u mnie w miescie kazdy raczej jest spokojny :( A wiecie moze czy na tym osiedlu mieszkaja kibice wisly czy cracovii? haahaha

Gość gość
No tak ale to jeden taki przypadek a zresztą nie zawsze ktos musi miec przy sobie pieniądze, ja zawsze odpowiadam ze wydalam juz wszystko i sama teraz nie mam albo ze mogę dać jedzenie. Najstarszniejsze to wydaja mi się agresywne dziewczyny, chlopak moze nie pobije dziewczyny chociaz roznie bywa, ale widzialam juz kilka razy dresiary w akcji albo szukające zaczepek

Gość gość
naiebane chłopy to nawet w autobusie potrafią podejść do kobiety i ją zwyzywać od dziwek przy wszystkich za to, że jest mocniej umalowana albo ma farbowane włosy. sama byłam świadkiem

Gość gość
Pewnie tak, jak tam same koziolki matolki mieszkaja to pewno fikaja:-P

Gość gość
i co nikt nic nie zrobil w tym autobusie ? nienawidze jezdzic nocnymi autobusami zreszta wogole nie lubie, tam najlatwiej spotkac jakas patolke

Gość gość
starsze panie kazały mu się zamknąć i wyjść. a facec***atrzyli w okno i udawali , że ich tu nie ma. p***y męskie , tfu!

Gość gość
Pa jaka cfaniara! A wynajmnij se ochroniarza. Ktos ma z dziura w brzuchy chodzic bo wielka dama jedzie autobusem ,a tfu!:-)

Gość gość
Dobra,już wystarczy tych artykułów o bezdomnych : p To ktoś wie jacy kibice mieszkaja na tym kozłówku , wisly czy cracovii ?

Gość gość
Tak kurwa Kraków jest przejebany. Co to jakieś zawody w nagonce na to miasto. Wszędzie można spotkać patolkę. Sam nie raz na rynku nawet musiałem nawet przed sprzętem się bronić ale nie powiem, że byłem 100% bez winy. Jak się jest spokojnym i unika się dziwnych sytuacji jest ok. A kobiety nie mają się czego bać, pijaczyn jednostrzałowców albo erotomanów gawędziarzy? Naprawdę nie jest źle :) Trzymka

Gość gość
Cracovia Kozłówek 🖐️

Gość gość
Kozłówek Cracovia

Gość gość
cracovia = pasy , wisła = biała gwiazda 🖐️

Gość gość
Niestety, jestem skazana poruszać się po tamtych okolicach i wolałabym zadbać o jakąś taksówkę, dla bezpieczeństwa. Co polecicie?

Gość gość
Od kiedy mieszkam w Krakowie to korzystam z usług http://radiotaxi919.pl . Mają bardzo zadbane pojazdy, zaś kursy są realizowane szybko i uczciwie. Z pewnością tego szukasz. :)

Gość Ragal

Ja wole I Cara najnizsza stawka za korki i w ogole bardzo konkutencyjni