Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaraa222

Problemy małżeńskie

Polecane posty

Gość Klaraa222

Witam, jestem z mężem rok po ślubie i mamy małego synka. Ostatnio okłamałem męża w poważnej sprawie i od tej pory nasz stosunki sa mocno Ochłodzona mimo ze mi wybaczył jest bardzo zawiedziony, wsciekłość mu przeszła ale planował sie wyprowadzić z domu na jakiś czas. Bardzo boje sie o dalsze losy naszego związku i jestem na silnych lekach typu xanax. Pewnego wieczoru wyszedł na miasto i powiedział ze będzie późno, ja wzięłam kolejna dawkę xanax bo zapomniałam ze rano brałam aq ciagu dnia brałam jeszcze ibuprofem bo dostałam miesiączki i męczyły mnie bóle menstruacyjne. Gdy tylko zorientowałam sie ze przyjęłam za duzo leku spanikowałam i próbowałam zwymiotować bezskutecznie.napisalam do męża SMS ze boje ze przesadziłam z lekami i co dzis wzięłam. Napisał mi SMS żebym Popiela duzo wody.rano natomiast był zły gdyż mówił ze zachowałam sie bezmyślnie pisząc takie rzeczy i go stresując kiedy był na mieście i Ebym następnym raZem wezwała pogotowie. Teraz sytuacja sie pogorszyła ale ja uważam ze nawet jeżeli jestem winna problemom w związku on nie powinien byc zły jeśli dzieje sie taka sytuacja która moze zaszkodzić mojemu zdrowiu. Prosze o komentarze i obiektywne rozstrzygnięcie sprawy. Dziekuje

Gość gość
A co on takiego robil na tym miescie, ze nie mial ochoty poswiecic Ci uwagi, gdy potrzebowalas wsparcia?...

Gość gość
Skoro go zawiodlas w waznej sprawie, to nic dziwnego, ze ma do Ciebie zal i nie ma zamiaru sie angazowac w Twoj problem. Z drugiej strony to chore, zeby sie tak traktowac w zwiazku.

Gość gość
Maz powinien wrocic do domu, gdy sie dowiedzial, ze wzielas za duzo lekow i nie wiadomo, co sie moze stac. Po pierwsze dlatego, zeby (w razie potrzeby) wezwac pogotowie, a po drugie dlatego, ze trzeba sie w takiej sytuacji zaopiekowac dzieckiem. Zachowal sie jak nieodpowiedzialny gowniarz. Nawet jak sie zle zachowalas kiedys, to dbalosc o zdrowie i bezpieczenstwo swojej rodziny jest najwazniejsza sprawa w rodzinie i jego obowiazkiem. Nie piszesz jednak, czy i kiedys nie robilas takich numerow. Bo jezeli tak, to nauczylas go nieprzejmiwania sie takimi wyskokami. Czy tak, czy siak, dlugiego wspolnego zycia wam nie wroze.

Gość gość
Nie masz w nim oparcia dlatego klamalas,gdybys miala zaufanie to bys nie klamala,to widac jak sie zachowal gdy ci bylo ciezko,-nie wolno go stresowac ,to jego postawa w zwiazku.Nie jestes dla niego partnerka tylko czyms co mu ma umilic zycie ,a nie stresowac- WYGODNY PANISKO:

Gość gość
Ale przeciez my nie wiemy, co jest przyczyna a co skutkiem. Autorka nie napisala nam, w czym go kiedys oklamala i dlaczego. Wiec chyba nie mozemy zakladac, ze cos sie popsulo w relacji, bo to on zaczal. (Co nie zmienia faktu, ze po telefonie od niej zachowal sie jak nie-maz i jak nie-ojciec).

Gość Klaraa222
Hej dziękuje za komentarze. Chciałam napisać ze ja jestem odpowiedzialna za problem w związku z moim kłamstwem, na które on nie zasługiwał i nie miałam powodu by to robić. Chodzi mi o to ze uważam ze w takiej sytuacji nawet jeśli jest zły to powinnam liczyć na wsparcie a on mowi ze to ja sama zachowałam sie jak nie matka bo wzięłam bezmyślnie za duzo leków ...

Gość gość
Wiesz co ,jesli nabroilas zo musi byc kara ,biorac tabletki ,szantazujesz go emocjonalnie-on na to nie idzie -madry facet. Wypij piwo ktore nawazylas ,nie wiemy co takiego zrobilas ale jesli poza jego plecami, to wiedzialas ze on tego nie zaakcepzuje. Mysle ze nie pasujecie do siebie ,ale mozna sie tez meczyc w zwiazku gdzie ludzie nie pasuja ale z pewnych powodow zostaja razem

Gość gość
warto by było napisać co zrobiłaś ze tak cie traktuje. trudno oceniać jego zachowanie przez pryzmat tylko tojego zdania w tej sprawie

Gość gość
Dokładnie, chcesz autorko dorady, to pisz szczerze, to anonimowe forum. Coś mi się wydaje, że ty jesteś taka mała krętaczka, tu zamącisz, tam oklamiesz, potem mały kabarecik aby wszyscy się użalali, oj, bo taka biedna, uczuciowa aż sie truje. Nawet pisząc do obcych ludzi kręcisz, nie piszesz wprost co zrobiłaś tylko owijasz g.wno w złotko. W codziennym życiu taki partner to MASAKRA!

Gość Klaraa222
Okłamałem go ze idę z koleżankami na piwo a tak naprawdę poszłam z kolega na pokera...

Gość gość
Rozbieranego?

Gość gość
Słabe takie branie faceta na litość. Raz by przyleciał do domu z takiego powodu to będziesz stosowała takie łzawe numery poniżej pasa przy każdej okazji. Krótko - po prostu ci w te kity nie uwierzył, wstrętna manipulacja z rodzaju tych "wracaj bo się zabiję"

Gość gość
Dzisiaj jest w ogóle kryzys kobiecości, weźmy taką autorkę: młoda kobieta, żona, matka i co dalej? Ano, kłamstwa, picie, hazard, lekomania, szlajanie się po knajpach, szantaż i pewnie gdyby więcej o sobie napisała to można by jeszcze długo wymieniać jej "atuty". Mąż jest pewnie taki jak ona, bo swój swojego znajdzie, tylko dziecka żal!!!

Gość gość
a na co ty bierzesz te leki

Gość gość
Może mieć teraz powód by mysleć, że go zdradziłaś, a to bardzo boli. Ja zawiodłam się na facecie, też mnie okłamał. od razu zaczęłam analizować kiedy jeszcze mógl miec powody do kamstwa. Dobrze jest z nim szczerze porozmawiać i zostawić w spokoju do namysłu. nie jest to łatwe ale jemu tez lekko nie jest. I tak może mysleć, że stosujesz szantaż emocjonalny.