Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozmiar ma znaczenie

Polecane posty

Gość gość

kobiety mówią że nie ma żeby faceci nie wpadali w kompleksy.a prawda jest taka że ma i to nie chodzi o to że musi być duży bo jednej pasuje miejszy innej większy.a już pisanie takich głupot że jak się kogoś kocha to nie ma to już wogóle ściema totalna.

Gość gość
zgadzam się

Gość gość
bzykałam się z kiedys z kolega ktory mial 24cm dlugosci, mierzyl przy mnie bo nie wierzylam, ale sex z nim byl okropny, typowy ruuuchachacz i cham, mysli ze im mocniej bedzie walil tym mocniejszy orgazm bede miala :O bylam glupią naiwną nastolatką i dalam sie namowic na takie watpliwe atrakcje, myslal ze ma wielkiego to kazda bedzie wyła z rozkoszy, przestalam sie do niego odzywac po tamtej akcji

Gość gość
moja koleżanka mówiła mi że jej facet ma za małego i że nieczuje wypełnienia.czyli coś w tym jest.

Gość gość
no zbyt mały to tragedia, byłam z trzema facetami, moj pierwszy mial bardzo malego, na oko ze 13cm, chudy... ten z wielkim super sie go trzymało i lizalo ,ale sam sex byl bardzo bolesny, ale to raczej z powodu ze ten chlopak byl typem ktory mysli tylko o sobie

Gość gość
Ma znaczenie, ale grubość, a nie długość.

Gość gość
ja miałam faceta z bardzo dużym członkiem i mimo tego że byłam wilgotna i podniecona penetracja sprawiała mi ból i przez to znowu robiłam się sucha.

Gość gość
i grubość i długość.miałam kiedyś faceta co grubość miał imponującą ale był strasznie krótki.czułam jakby mi zatyczke w pipe wkładał.nic fajnego

Gość gość
ma znaczenie to oczywiste.miałem dwie kobiety jedna miała tak luźna źe prawie nic nie czułem a druga fajnie ciasna.i nie piszcie mi że jedna bxła miej wilgotna bo obie były tak samo rozpalone.

Gość gość
Jak masz p**de jak wiadro po porodzie Mowi to kobieta

Gość gość
rozmiar ma znaczenie w dwie strony.może być za mały jak i za duży.

Gość gość
Niektore kobiety potrzebują wielkich sprzętow mimo ze nawet seksu nie uprawiały, mają inna budowe i głeboka lub szeroką pochwe, tak jak faceci, jeden ma malutkiego a inny jak koń, smieszy mnie gadanie kobiet ze kazda jest ciasna, to bzdura, kazdy jest inaczej zbudowany

Gość gość
ostatnia wypowiedź zgadzam się w 100