Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blantka

Stosunek w dni płodne

Polecane posty

Witam, mam pytanie. 27 i 28 lipca miałam dni płodne i w te dni współżyłam z facetem. Wytrysk był poza pochwą, ale preejakulat pojawił się w trakcie stosunku. 30 lipca (owulacja) współżyliśmy ponownie, tym razem wytrysk już był w pochwie. Czy jest możliwe, że zaszłam w ciążę? Bardzo bym tego nie chciała, bo niestety dzisiaj się rozstaliśmy... Aha, dodatkowo tabletki antykoncepcyjne odstawiłam 9 lipca - czy jest jakaś szansa, że jeszcze do tej pory mnie ochroniły przed ciążą? Dziękuję z góry za odpowiedzi.

Tak, jest możliwość że zaszłaś w ciążę. Tylko nie zabijaj, jeżeli stwierdzisz że nie chcesz, trzeba było myśleć przed stosunkiem.

Gość gość
Będziesz miała bliźniaki :)

Nie no o zabijaniu nie myślę, dlaczego mam zostać mordercą tylko dlatego, że mi w związku nie wyszło :) to egoistyczne. Dziękuję za odpowiedź, bo miałam nadzieję, że może mi się udało przechytrzyć naturę.

Gość gość
A jestes pewna ze to byla owulacja? Jak ją wyznaczasz? Owulka moze się czasem przesunąć.

Gość autorkapostu
Niestety nie robię tego. Nigdy nie było mi to potrzebne. Ale coś czuję, ze będę musiała zaczać.

Gość gość
a dostalas juz okres, czy mozemy na pieluchy zbierac?

Gość gość
Masz rację. To bardzo przydatne. Nie tylko będziesz wiedzieć w które dni możesz zajść w ciążę, ale tez szybciej będziesz mogła wychwycić anomalie w cyklu. Do pomocy w wyznaczaniu dni płodnych będziesz mogła kupić sobie tester faz cyklu. Jak dla mnie świetna jest afrodyta, bo jest wielokrotnego użytku i bardzo wygodna, bo na ślinę nie na mocz.