Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

ops ops

Polecane posty

Gość gość
w*********j

Gość gość
fota z przydrożną dziffką i dowartościowywanko na forum dla przegrańców :D super! gratulować ci czy płakać nad twoim losem?

Gość gość
cynic bo te laski muszą być nieźle upośledzone :D mi gdyby jakiś frajer kazał sobie zrobić fote z karteczką to bym mu w ryj napluła bo od razu bym wiedziała ze chce to komuś pokazać, no ale jak widać są idiotki na tym świecie 🖐️

Gość gość
Brunetos jesteś prawdziwym mężczyzną! Szkoda, że nie ma więcej takich:( Moja koleżanka jest spragniona seksu mógłbyś sprawić by była szczęśliwa ?:P Miasto Szczecin

Brunetos a ta fiszka to co? Trzeba jej było jeszcze parafkę na cycku strzelić. Ty to jesteś ostro pogrzany. Usuń te foty bo jak twoja się dowie to będziesz miał lipę.:-)

Gość gość
młody koleś 22 lata a wyrywa stare raszple po 30stce, zresztą to jest ta sama diwa co wcześniej wstawiał foty z jakiejś dyskoteki

Gość gość
nie komentujcie bo on tylko na to czeka i teraz wali pod wasze posty dlatego sie nie odzywa :o

Gość gość
Niebieskooka Omega dziś Tak Brunetos jest prawdziwym mężczyzną! Uprawia seks? Uprawia więc jest nie to co prawiczki! Nieudacznicy mają po 30 lat i nawet cycków na żywo nie widzieli.

Gość gość
Nie ma co ściemniać, konkretna świnka :)

Gość gość
jestem pod wrażeniem

To nie ta sama co 2 tyg temu, ta z wczoraj jest troszke bardziej przy kości, tamta była wychudzona. Dziękuje za komplement z tym prawdziwym mężczyzną, jako / jedyna osoba okazałeś/aś dla mnie troche sympatii. Apropo fotografowania z karteczką, jest to natrudniejszy element aczkolwiek ktoś inteligentny i wyrafinowany potrafi przekonać dziewczyne do takich zdjęć gdzie ona niebędzie nawet zdawała sobie sprawy po co to robimy spłycając to np. do niewinnej zabawy czy innego mało istotnego powodu. Zrobił bym to samo z większością z was, nawet byście się niedomyśliły po co to robie.

Dziękuje :) ja ciebie też lubię. Nie jestem żadnym je/ba/ką. Ot taki zbieg okoliczności w jednym dniu :) Musze odpocząć. Gadałem właśnie z dziewczyną, już wszystko wporządku. Jeszcze sama mnie przepraszała że uciekła :D

Gość PIĘKNAAAA
brunetos słuchaj prostaku nie każda jest taka gupia jak ty myslisz jak byś na mnie trafił to byś sam pad ofiarą idioto i męska kurwo !!! chwalisz się że jesteś puszczalski i że nie szanujesz kobiet matkę tez widać tak traktujesz bo jak facet nie szanuje kobiet matki tez nie szanuje !!!

Gość gość
Gdyby Brunetos nie był wartościowym mężczyzną to nie uprawiał by seksu. W końcu kobiety chcą wartościowych i porządnych mężczyzn więc ten co ten seks uprawia jest wartościowy a odpady społeczne zostają prawiczkami.

Gość PIĘKNA HAHA
wez się nie dowartościowujcie bo to żałosne tylko tak prosto potrafi sobie wytłumaczyć że jak facet seks uprawia jest wartościowy ha ha :d:d:d:d żałosne i pusta wypowiedz debila tak to ten co szuka kochanki na boku a ma własną żone też jest wartosciowy bo uprawia seks z inną kobietą d:d:d no pewnie że tak :d:d:d a może ma kompleksy i się chwali bo musi się dowartościować i uprawia seks z wieloma kobieta bo jeżeli facet zna swą wartość nie szuka wrażeń i zamknij mordę bo boli mnie brzuch ze śmiechu

PIĘKNAAAA Ja nieszanuj kobiet ? Wręcz przeciwnie. Kocham je i traktuje najlepiej jak potrafię. Przy mnie każda czuje sie jak królowa, przedkładam swój czas, pieniądze, i energie a nawet własną przyjemność dla jej przyjemności. A ty mnie tu jeszcze gnoisz. Spływaj Niebieskooka Omega Czy musisz kogoś dobrze znać by go lubić ? Czasem spotyka się kogoś miłego raz w życiu i już czuje się do niego sympatie. Czytając innych ludzi w necie można tak samo polubić ich za styl bycia / pisania. gość dziś :D doobry post tak dla równowagi :D

Gość gość
piekna to dlaczego kobiety gardzą prawiczkami? Bo nie są wartościowymi ludźmi!

Gość PIĘKNAAAA
ja nie pogardziłabym prawiczkiem nie będe mówić tu o szczególach ciężko z takim bo ma brak doświadczenia ale było by warto mieć czyste pole :)