Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie kolegi meza

Polecane posty

Gość gość

Moj maz ma dobrego kumpla-40 latka,ktory jest kawalerem.W zwiazku z tym czesto u nas bywa.Zapraszamy go na obiady,wieczorki przy winie itp. On nas wcale,no ale moge zrozumiec,ze jest sam to i ugotowac moze nie umie. Ostatnio jednak coraz czesciej zdarzaja sie sytuacje,ze przychodzi nieproszony,czestuje go czym moge ,a on marudzi. Sytuacja z dzisiaj-wpadl po poludniu.Upal na dworze,spytal,czy mam mrozona herbate.Powiedzialam,ze mam.Zaczal pic i spytal,czemu poslodzona.To byla gotowa Nestea-skrytykowal,ze tego sie pic nie powinno.Ok. Zaproponowalam sernik na zimno-sprobowal i powiedzial,ze niezbyt to dobre i to w srodku(czyli serek)jakies dziwne. Powiem szczerze, ze glupio sie poczulam.Bo moge zrozumiec,ze cos komus nie smakuje.Ale czy Wy tez tak wprost wyrazacie swoje zdanie?

Gość gość
zabrałabym to, co mu zostało i powiedziała, żeby udał się do restauracji- jak zapłaci, to może mu będzie bardziej smakowało

Gość gość
powiedz że jego żona upiecze mu lepsze i trzaśnij słodki uśmiech

Gość gość
On nie ma zony ;) Nigdy nie czulam,ze go utrzymuje.Lubilam go .Nocowal kiedy u nas pare dni,gdy przez jakis czas mieszkal w innym miescie.Ale dzisiaj chyba przegial. Ja u niego byla dwa razy-raz na kawie,drugi na lampce wina-bez jedzenia. Nie wiem,jak teraz sie zachowac,jak zareagowac.