Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majowa_mama

Jestem zakompleksiona. Jak przejść metamorfozę ?

Polecane posty

Gość majowa_mama

Mam 26 lat, dwójkę małych dzieci. Kiedyś czułam się dobrze w swoim ciele, łatwo nawiązywałam kontakty. Patrząc na zdjęcia z przeszłości. mam wrażenie że to nie ja, ciężko uwierzyć że kiedyś tak dobrze wyglądałam. Teraz czuję się zaniedbana, zakompleksiona. Przede wszystkim waga 74 kg ( kiedyś 57-60kg) strój, wygodne dresy, luźne spodnie, albo zwykłe rurki, koszulki basic, wygodna bluza. Zero kobiecości. Boję się jej. Mam wrażenie że to nie dla mnie, że będę wyglądać komicznie. Chciałabym to w końcu zmienić, przede wszystkim schudnąć, zacząć ćwiczyć, ale wiem że to wymaga czasu. Bardziej spektakularny efekt przyniesie zmiana wizerunku, ubioru, makijażu, może fruzyry? Ale nie wiem jak zacząć? Co zrobić? Jak powinnam się ubierać? Zupełnie nie wiem od czego zacząć, gdzie i jakie kupować ciuchy ? Doradźcie coś, bo coraz gorzej ze mną.. Boję się ludzi. Wstydzę, odbiera mi to radość życia..

Gość gość
na początek kup sobie skakankę najlepiej z rzemienia w sportowym ja nie mogłam schudnąć żadne diety nic nie działo i skacze od miesiąca i widze efekty, skacz po 15-20 minut co drugi dzien z przerwą na okres nawet nie musisz miec specjalnej diety i już po 2 tyg zobaczysz efekty, potem fryzjer, nowe ciuchy, obcasy,kosmetyki łatwiej o siebie zadbać jak się zrzuci zbędny balast

Gość gość
skacze w pobliskim parku ale pod domem tez można na poczatku bedą dziwnie się patrzyć ale co tam

Gość gość
Zero kobiecości? Ja tam lubię pełne kobiety. Jak chcesz, to się odchudzaj, nic mi do tego, ale przede wszystkim zaakceptuj siebie.