Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Idota993

Co mam robić?

Polecane posty

Zrobiłem coś co kiedy samo mnie dosięgło.A mianowicie zdradził em dziewczynę która tak bardzo kocham.Zdradziłem ją pocałunkiem z inną kobieta,z kobieta która nic dla mnie nie znaczy...To była chwilą słabości..nic więcej się nie wydarzyło serialem kontakt z ta osoba.. Jest mi bardzo przykro smutno za to co jej zrobiłem.Czuje skruchę ale ona nie chce mi dać drugiej szansy nie ufa mi...Co mam robić?walczyć czy dać spokój...:c

Gość gość
skąd wie, że całowaleś inną?

Gość gość
Walcz.

Dowiedziała się z wiadomości gdy rozmawialiśmy z ta kobieta mówią jej że nic nie czułem tym pocałunkiem i nic dla mnie nie znaczy...#urwalem wszelki kontakt z ta osoba.poprawka do pierwszego wpisu.

Gość gość
Jak mówi stare przysłowie 'nie czyn drugiemu, co tobie niemile'. No ale cóż, stało się. Błagaj ją na kolanach o wybaczenie i drugą szansę. Pokaż jak bardzo ci na niej zależy i jak bardzo ją kochasz. Życzę powodzenia ;)

Gość Vilubinka
Zrób jej awanturę o naruszenie własnej prywatności. Co to ma być za przeglądanie fb? To podlega pod paragraf.

Gość gość
#Vilubinka Czy Ty myślisz? Niech zrobi jej awanturę o to i ma jeszcze bardziej przekichane? Już i tak wystarczająco sobie nagrabił. :(