Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci po odrzuceniu mowia takie rzeczy

Polecane posty

Gość gość

ze mysle c**a, ze jestem paskudna, no generalnie takie chamstwo i sloma wylazi,ze szok,byle by mi ublizyc.. nawet jesli tak mysla to po co na glos gadac, nie naleze do osob ktore sie przejmuja, co oni sobie mysla Ostatni namietnie przy kazdym mozliwym facecie mowi o mnie ze mu sie nie podobam,ze nie moglby spojrzec na mnie jak na kobiete,ze jestem wstretna z twarzy i ciała a wczesniej sie slinil i kumple mu dopingowali,moj mozg zrobil selekcje naturalna, czyli go olalam, w dodatku bylam zainteresowana kims innym , i on tak wlasnie sie zachowuje , to juz nie pierwszy taki przypadek

Gość gość
Gjkkk

Gość gość
Bo podobno jak się laske poniza to wtedy ma kisiel w majtkach.

Gość gość
A tak na serio ? nie interesuja mnie jakies glupie sentencje

Gość gość
Odrzucenie nie jest miłe i byc może tak reagują, zeby albo sie dowartościować, albo przed kumplami wyjść z twarzą. A że przy tym wyłazi im słoma z butów....

Gość gość
To chyba proste, ze chcial sie zemścić, mnie takie cos nie spotkalo, ale jak zerwałam z byłym to np zaczal mowic moim rodzicom, ze niby cpam, ze sie prostytuuje i wiele innych bzdur, szczescie w to nie uwierzyli bo mnie znaja :P

Gość gość
bo to zalosne, pozbawione wlasnej wartosci ci/py :O mam takiego kolege, ponad 30 lat, jak to nie pisal, jak skonczony dzieicak na fb ze jest zakochany, ze milosc jego zycia jest obok, ze ach i och, a po paru miesiacach nagle wielki koniec! nawet sie w znajomych nie maja, a ten wynajduje jakies zenujace demoty z prostackich portali jak je/b z dzidy itp. o tym, ze jak bardzo byl pijany skoro owczesne milosci uwazal za piekne, i dalej w tym stylu :O poracha a nie facet :O