Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko ja trafiam na takich facetow?

Polecane posty

Gość gość

Co jednen to lepszy :( Albo sa chamcy, albo nie traktuja mnie jak powinni, albo natretni, albo nie wiem jeszcze co... z kazdym musi byc cos nie tak, czy naprawde tak ciezko o kogoś normalnego? :(

Gość gość
Ciężko...Tylko co to normalność? Dlatego jestem szczęśliwą samotniczką :D

Gość gość
Ja na dluzsza mete nie chcialabym byc samotniczka :( ale z kazdym facetem po czasie okazuje sie ze cos nie jest tak . najczesciej pojawia sie jakis brak szacunku wobec mnie czy chamstwo albo olewanie, albo przedmiotowe traktowanie, albo sprawdzanie mnie i natretne zachowanie...Chyba na takiego w 100% normalnego to nie trafilam :O

Gość gość
Co to normalność? To facet,który nie jest chamski, nie olewa mnie, ale też nie jest natretny, to takico ma wlasne zdanie, nie jest pantoflarzem, ale i liczy sie z moim zdaniem, co nie ma z nim problemów bez sensu, co jest we mnie zakochany, znajduje dla mnie prawie zawsze czas, jest wierny

Gość gość
Z każdego człowieka zawsze coś po jakimś czasie wychodzi, niestety. Każdy ma jakieś swoje nawyki i zachowania. Podchodzę do znajomości z dystansem, najpierw kogoś poznaję, nie angażuję się, no ale niestety większość mężczyzn nie jest do zaakceptowania (pod względem zachowania)...

Gość gość
22:26-no wlasnie np z tym co sie teraz spotykam, na poczatku bylo super, bez zarzutu, teraz zaczyna stroic jakies fochy, jakies zachowania nie fair do mnie sie zaczynaja, jakies niedopowiedzenia itd :O

Gość gość
ja nie trafiam na żadnego więc mam gorzej, już wolałabym jakiś chamów kogokolwiek a nie mam nikogo :)

Gość gość
A ja w ogóle nie spotykałem się z kobietami praktycznie i nie spotykam. Mam więc święty spokój.