Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry facet a mnie się nie podoba!!!! poradźcie

Polecane posty

Gość gość

chodzi o to, że facet mi się spodobał (nie wiedziałam jaki on jest), porozmawiałam z nim, poderwałam go no i właśnie... on zaczął się ze mną spotykać tak na poważnie, randkujemy, przywozi mnie, odwozi, płaci za restauracje, kino (okropnie się czuję z tym płaceniem, zawsze sama sobie płaciłam, ale on się nie zgadza, aż przestałam z nim chodzic do restauracji bo tego nie zniosę!), pisze codziennie, nawet wysyła zdjęcia jak wyjeżdża gdzieś na kilka dni z pracy. No i ja jestem przerażona, zawsze mnie faceci olewali, zawsze wszystko musiałam dla nich robić, musiałam się płaszczyć, błagać, faceci mnie krytykowali, wykorzystywali, zdradzali, a ja nic, już z przyzwyczajenia lubię jak się mnie rani. No i jestem z normalnym facetem pierwszy raz w życiu i jestem przerazona, to jest takie inne i dziwne, że chciałam go już kilka razy rzucić ale się powstrzymałam, bo to nierozsądne. Jestem zdziwiona tą poważną relacją, nigdy czegoś takiego nie doświadczyłam, jak się przemóc. Mimo, że jestem wykształcona, nie z żadnej patologii, to jednak rodzice wiecznie mnie krytykowali, wymagali najlepszych ocen, nie chwalili, nie wiem czy to dlatego tak lubię się ukorzyć się przed facetami, znam tylko wersję bycia pomiataną ?

Gość gość
Kiepska budowa zdań jak na 'wykształconą'. ;"(

Gość gość
Zobaczysz po ślubie zmieni się na takiego typa jakiego lubisz i będziesz już mogła sobie skakać koło niego

Gość gość
Nie wiem co jest dziwnego w tych zdaniach. ty pewnie tez jesteś wykształcona/y :-)

Gość gość
Budowa zdania jak u gimbazy?

Gość gość
ile masz lat,w jakim wieku stracilas dziewictwo?

Gość Raficzek
Nic z tego nie będzie...Musisz odróżnić miłość od wdzięczności...Na dłuższą metę to się rozleci...