Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

paznokcie hybrydowe

Polecane posty

Go艣膰 PelagiaLejn
Ja sobie robi艂am lakierami hybrydowymi z IBD i nie wydaje mi si臋, 偶eby by艂y zniszczone. Zmywacz kupowa艂am razem z lakierami w hurtowni cosnet. Paznokcie mi trzyma z 2-3 tygodnie spokojnie, tylko dosy膰 szybko rosn膮, wi臋c odrost sta艂 si臋 widoczny. Ale jestem zaskoczona jako艣ci膮 :) Mi臋dzy hybrydami wcieram w paznokcie olejki i u偶ywam kremu z apis nawil偶aj膮cego.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Najlepiej zestaw wszystko w jednym, bo r贸偶ne marki mog膮 nie wsp贸艂gra膰 ze sob膮. Ja polecam ci rozwa偶enie Semilac, bo nie jest drogi, a jako艣膰 pierwszorz臋dna. Jak lubisz klasyk臋 to fajne czerwienie, akurat na lato, s膮 z kolekcji Hottie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uwielbiam hybrydy, uzbieralam na lamp臋 i ta dam, mam sliczne pazurki :) a semilac chcialam kupic, ale taniej uczyni艂y mnie lakiery od EM nail- trzymaja sie dlugo i dobrze kryj膮 juz po pierwszej warstwie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Harmonia
Ja si聽ostrz臋 na jaki艣 kolor z kolekcji unique, 10 Hunter Queen, tinta zieleni kt贸ra ma w sobie magi臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja odejd臋 od standardowych semilac贸w (kt贸re co raz cz臋艣ciej mnie zawodz膮) i polec臋 nowe lakiery z MakeAR. Wiem, 偶e czasem ci臋偶ko jest spr贸bowa膰 czego艣 nowego i zmieni膰 dotychczasowy lakier ale ja w ko艅cu si臋 prze艂ama艂am i zam贸wi艂am lakier, o kt贸rym jeszcze ma艂o os贸b s艂ysza艂o. I nie 偶a艂owa艂am. Gor膮co polecam, ma super opinie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zajmuj臋 si臋 stylizacj膮 paznokci i wszystkie lakiery po hurtowych cenach zamawiam w sklepie Nocanka. Oferta jest nie tylko bardzo bogata ale r贸wnie偶 atrakcyjna cenowo. Zam贸wienia realizowane s膮 wr臋cz b艂yskawicznie i cz臋sto mo偶na skorzysta膰 z promocji. Ofert臋 mo偶esz sprawdzi膰 na stronie pod adresem www.nocanka.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marysia999
Lubi臋 lakiery hybrydowe z semilaca ale hard to ju偶 super rzecz, nie cierpi臋 nak艂ada膰 偶el na paznokcie 偶eby przed艂u偶y膰, jest zbyt g臋sty a hard jest idealny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U偶ywam Neonail i twierdz臋, 偶e s膮 jednymi z lepszych produkt贸w. Wiele os贸b s膮dzi podobnie jak ja - po poczytania ---> http://oplacalnie.pl/neonail

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arleta32
Manicure hybrydowy nie jest szkodliwy o ile zrobiony jest dobrymi produktami, przez osob臋, kt贸ra si臋 na tym zna. Ja osobi艣cie poleci膰 mog臋 produkty INDIGO. Maj膮 wszystko do manicure hybrydowego. Tutaj https://www.indigo-nails.com/pl,lakiery-hybrydowe.html przegl膮d lakier贸w od nich. Jest spory wyb贸r, do tego d艂ugo si臋 utrzymuj膮 i nie odpryskuj膮. To czy kupisz produkty osobno, czy w zestawie jest oboj臋tne. Pami臋taj tylko, by by艂y jak najlepsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lolami38
ttp://sh.st/1jlw2 Polecam na tej stronie mo偶ecie znale藕膰 fajne pomys艂y na paznokcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jedyne jakie widzialam lakiery z informacja, ze sa bezpieczne i hipoalergiczne to makear, nawet semilack takiego info nie daje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rtkasa
ja mam aktualnie na pazurkach mollon, szuka艂am takich lakier贸w kt贸re nie maj膮 formaldehydu i w艂a艣nie w nich nie ma tego sk艂adnika, zdejmowanie to bajka, nie trzeba nawet pi艂owa膰 :0 pr贸bowa艂am innych firm ale zazwyczaj zdejmowanie to by艂a m臋ka a poza tym ba艂am si臋 ze w ko艅cu dostan臋 uczulenai, teraz kupi艂am sobie te偶 na wypr贸bowanie takie https://mollonsklep.pl/pl/monophase-uv-led-vernis nie trzeba do nich bazy ani topu, zobacyzmy jak to wyjdzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, Mollon ma bardzo dobre lakiery, w og贸le nie niszcz膮 p艂ytki, alergicy spokojnie mog膮 nimi malowa膰 paznokcie, kupi艂am ju偶 wi臋kszo艣膰 kolork贸w , klientki te偶 s膮 mega zadowolone :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oooo teraz bella a nie aaaaa4321.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mirrka
Hybrydy to bardzo fajny wynalazek, robi臋 je ju偶 jaki艣 czas zaczyna艂am od startera semilaca, maj膮 fajn膮 konsystencj臋 i d艂ugo si臋 utrzymuj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂ab膮dkova
ja ju偶 sobie nie wyobra偶am jak to by艂o z manicure przed hybryd膮.Co 2 dni trzeba by艂o malowa膰 - straszne... Teraz raz na 3 tyg robi臋 hybrydy sama w domu, bo dosta艂am pod choink臋 zestaw Neonail i ani nie wydaj臋 na kosmetyczk臋, ani nie musz臋 co kilka dni malowa膰 paznokci. super sprawa. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 111monia111
lamp臋 ledow膮 zam贸w sobie na allegro a lakiery na stronie makear. S膮 bardzo przyjemne w u偶yciu dla os贸b kt贸re si臋 dopiero ucz膮. Maj膮 fajn膮 konsystencj臋 i dobrze wyprofilowany p臋dzelek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jaki艣 zwyk艂y zestaw mo偶esz sobie zam贸wi膰 na allegro, bez problemu. Ale tych tanich lakier贸w do艂膮czanych do zestawu nie polecam. Niszcz膮 paznokcie i szybko odpryskuj膮. Lepiej zam贸wi膰 sobie na stronie makear jakie艣 fajne. Maja du偶a palet臋 kolor贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja kupi艂am osobno. kole偶anka mi doradzi艂a, 偶e tak b臋dzie lepiej. bo te tanie lakiery do艂膮czone do zestawu nie s膮 najlepsze. kaza艂a mi zam贸wi膰 lakiery na stronie makear i z nich korzysta膰

Udost臋pnij ten post

Nie ma dla mnie wi臋kszego zysku ni偶 co艣 kobiecego i stylowego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mariolaen
teraz eveline wypu艣ci艂o nowe kolory lakier贸w hybrydowych, mam kilka lakier贸w od nich, sa trwale i co wa偶niejsze bardzo dobrze dost臋pne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
lakiery polecam kupic oddzielnie od lampy i dodatk贸w, bo te dobrej jakosci (ja mam makear) po prostu s膮 艂atwiejsze w nak艂adaniu, trzeba mie膰 na prawd臋 du偶膮 wpraw臋, 偶eby co艣 艂adnego zrobi膰 z lakier贸w za 10z艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobra lampa to podstawa, bez solidnego utrwalenia mo偶e si臋 pojawi膰 uczulenie... Zaczyna艂am z tak膮 setow膮 od Neonail i w zasadzie si臋 sprawdzi艂a doskonale :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja lakiery kupowa艂am osobno bo wiedzia艂am, 偶e te do艂膮czone do zestawu s膮 lipne. Lakiery najlepiej ze sprawdzonych stron zamawia膰 typu Makear czy co艣 takiego

Udost臋pnij ten post