Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psycholll

Nie rozumiem. Facet mówi, że nie narzeka na swoje małżeństwo ale

Polecane posty

Gość psycholll

Gdy tylko rzucę hasło, że idę z koleżanką na piwo pierwszy "krzyczy" pierwszy, że też chce pójść. Facet skoro ma rodzinę, dzieci i mówi że nie narzeka na swoje małżeństwo to po co się pcha na jakieś babskie wypady? Czy on ma rozdwojenie jaźni? Jakiś chory jest nie uważacie?

Gość gość
Podnosze

Gość gość
wielu panów nie narzeka, a wręcz im dobrze w małżeństwie, ale to i tak za mało:P szukają czegoś na boku, tylko czego skoro nie związku...

Gość gość
tzn Twój facet?

Gość gość
piwa szukają? :O

Gość psycholll
Nie nie mój. Mam takiego znajomego zawsze się wypiera, że on nie szuka niczego bo nie narzeka na związek. Skoro szuka piwa to niech idzie z kolegą, a nie się wprasza na moje spotkanie. Mam drugiego kolegę który mówi szczerze, że żona już mu się" znudziła"oczywiscie nie ciagne go nigdzie ale cenię, że jest szczery bo niestety wszystko z czasem powszednieje. Oczywiscie nie namawiam go do zdrady absolutnie tylko staram się mu podpowiadac aby gdzies razem wyszli itp. No ale ten o ktorym wspomnialam na samym poczatku to taki cwaniak on nie narzeka, on nie szuka ale zawsze pierwszy do wyjscia na babski wieczór. Taki trochę zakłamany, fałszywy mi się wydaje.

Gość psycholll
Takim zachowaniem sam sobie przeczy a tacy chyba są najgorsi. Miałyście kiedyś taką sytuacje? Trafiałyście na takich dupków? Kozaczy, cwaniakuje co to nie on i jak mu jest super z żoną, a tak się w......la zawsze na spotkanie.

Gość psycholll
Powiedziałabym jego żonie no ale nie chce rozwalać mu małżeństwa z drugiej strony denerwuje mnie, że przychodzi na nasze spotkania. Mieszkam w malym miasteczu i mamy tylko jedno miejsce gdzie mozna sobie fajnie pogadac. Wiec on zawsze wie gdzie siedzimy.

Gość gość
szczery jest i dlatego nie narzeka a powszednieje tylko to, co powszednie żona pewnie piwa nie pije to chce sobie popatrzeć na baby po piwie i dlatego się wp....a

Gość gość
poza tym oszczędny jest a baby za towarzystwo dupka postawią nawet piwo :O

Gość gość
Niech lepiej chodzi z zona bo zaplacisz mu piwko i jeszcze opinie stracisz.A w malym miescie tym bardziej.

Gość gość
jak będzie chodzić tylko z koleżanką to też będą gadać, że mają się ku sobie 😭

Gość gość
A ja bym mu powiedziala, ze moze tym razem jego zona przyjdzie na piwo, a on posiedzi z dziecmi:D Nie wiesz co powiedziec? To babskie spotkanie, nie dla facetow. I czesc. No chyba ze jednak jego towarzystwo ci odpowiada. Sa mezczyzni, ktorzy kochaja zony i dzieci, ale unikaja jak moga domowych obowiazkow. I kazda okazja dla nich jest dobra, aby z domu zwiac. Nie przykladaj do tego reki. Pogon faceta. To jest bardzo proste, tylko trzeba chciec.