Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HIghter

Dieta.

Polecane posty

Witam, jestem chlopakiem. waze z 125 kg wzrost 180. dodam ze cwiczylem duzo. udzwig na nogi - 480 kg na klatke 100 MAm zamiar nie jesc 3 dni, po tym jesc dzien, i kolejne 3 dni, do osiagniecia 15 dniowej glodowki w przerwach po 1 dzien tak jak to opisalem kolejnie wracajac, wychodzac z glodowki jesc tak samo jak w dzien miedzy glodowka dzien miedzy glodowka to :owsianka 10% kcal/ db 10 %/weglowodanow/db 10% tluszczy /db Czyli maly kubeczek ze sklepu "Owsianka" do tego, owoc x 2 -3 np Banan Jablko Brzoskwinia. i sok, np "Kubus" Pytanie, ile mniejwiecej kilogramów zrzuce, w trakcie glodowki, (miesiac poza 2 tygodniami powrotu. do normalnego zywienia) i w trakcie trzymania takiej diety. Oczywiscie na zmiane bede jadl, takiej ilosci np platki z mlekiem, mussli, kasze manne :) i Woda mineralna roznego typu, Czytana czyli sprawdzam jaka woda co ma i pije na przemian :) odrazu prosze o rade, jaka woda mineralna jest w miare dobra :) i ogolnie dostepna

Nie mam pieniedzy na diabetyka, pozatym mam 3 dzien glodowki i czuje sie swietnie mam na jutro uszykowane 2 banany 2 nektarynki 2 papryki i kawalek arbuza :) no i moja owsianke :D

Gość gość
chlopie ty musisz 40kg zrzucic to glodowka nie jest odpowiednia.niszczysz metabolizm.potem bedzie coraz gorzej

sorki, za podwojny post, czytaj uwaznie, 15 dni mnie czeka. sciagnie mi sie zoladek i wracam do warzyw i owocow i soczkow :D