Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna rodzina niechluje brudasy

Polecane posty

Gość gość

Ona matka mojego faceta lat 71 usluguje swoim dojrzałym synom. Starszy synuś ma 37 l, drugi młodszy ma 31 l. Byłam z parę razy u mojego chłopaka, mój to ten młodszy Który mieszka z rodzicami na wsi. Byłam Ze dwa, może trzy razy u niego i nigdy więcej. Ojciec lat 72 niby inżynier ma firme, ale w domu meble kuchenne na magnes, które już się samoistnie otwierają, zmywarkę mają nie podłącza bo...albo... czekają aż się rozsypie, albo nie umieją,lub się nie chcę. Dom ich dosłownie wygląda jak ruina.Dach położony solary są, ale w środku tragedia na gorze dwa pokoiki starszego synusia, oraz siostruni która siedzi za granicą i i myśli ze pozjadala wszystkie rozumy. Te dwa pokoiki zrobił ten starszy,bo ojciec dupa nie umi załatwić majstrow żeby dokończyli ten remont. Jak byłam u faceta mojego patrze a on śpi na korytarzu, bo nie ma pokoju.Na gorze okna są pokryte ta wata normalnie nie dokonczone mieszkanie :/Dom z zewnątrz wygląda obSkurnie cegły widać, dom malowany 16 lat temu zamiast kolor domu czysta biel, to jest odcień brudnej bieli. W domu jest nasrane (w przenośni)pod stołem sterta gazet, łóżka zapadają się i dziwny nawyk starej wszystko trzyma za łóżkiem. A jego stary pożal się Boga Sterta papierów na jego meblach,zamiast kupić sb regał i poukładać, to tak się wala.Na parapecie sterta zdechlych much matka nie posprząta. A jak myje podłogę to w brudnej wodzie,zamiast umyć naczynia Gąbka, to ona szmatką do ścierania. A stary jego nie Umyje wcale ani gąbka ani płynem Naleje wody do swojego jedynego kubka z którego pije, zamiesza i zostawia. Tego ojca nic nie interesuje, a matka gada narzeka, a nie umie się zająć tez jest dupa.codziennie matka jego robi nowy obiad, bo wczorajszego nie zjedzą.Co myślicie o tym.?

Gość gość
Mysle, ze jestes plotkara, ktora obrabia d**e rodzinie swojego chlopaka. I mysle, ze gdyby ten chlopak przeczytal to, co napisalas, pokazalby ci srodkowy palec:O