Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

torebka pod kolor butów wieś

Polecane posty

Gość gość

taka prawda.ja wole łaczenie kolorów do siebie pasujących.

Gość gość
ja noszę zieloną torebke do żółtych butów

Gość gość
czyli jakich pomarańczowy z czerwonym i żółtym?

Gość gość
autorko, wieś to jest wtedy kiedy tak bezkrytycznie podąza się za modą. Uwazasz tak, bo ci wmówili ci-pożal się Boże- modowi kreatorzy. Dziesiątki lat panowała moda o której dziś piszesz,że to wieś i było dobrze. Niech każdy żyje wg swoich zasad i gustów a wsią to nazwałabym ocenę stylu życia innych

Gość gość
nie nigdy kolory np.niebieski_brązowy..niebieski_złoty butelkowa zieleń_ srebrny. I to nie chodzi o buty i torebki w tych zestawach

Gość gość
racja no z ta wsią to przesadziłam.tylko mam na myśli to że jak idę z koleżanka na zakupy.ogladam torebki a ta do mnie a masz buty w tym kolorze.ludzie kurczowo trzymaja się się tych kanonów nie wiedzieć czemu.

Gość gość
zdadzam sie w 100 procentach: autorko, wieś to jest wtedy kiedy tak bezkrytycznie podąza się za modą. Uwazasz tak, bo ci wmówili ci-pożal się Boże- modowi kreatorzy. Dziesiątki lat panowała moda o której dziś piszesz,że to wieś i było dobrze. Niech każdy żyje wg swoich zasad i gustów a wsią to nazwałabym ocenę stylu życia innych i koniec tematu dla wsiowej kolezanki -autorki postu:)