Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy raz okłamałem

Polecane posty

Gość gość

Witam mam powazny problem oklamalem kobiete ktora kocham a bylo to klamstwo z zazdrosci tak mi sie wydaje. Ona miala isc na domowke i gdy nadszedl wieczór poszla na nia nie znalem tam nikogo tzn moze z 2 osoby i szczerze mowiac nie wiedzialem w jakie towarzystwo trafi mowila ze to jej znajomi itd ale mieli byc tez inni ludzie nie bylo mi milo z tego powodu ze sie wybrala tam ale mimo tego nie zabronilem jej i nie chce tego robic. Wtedy jej napisalem ze chyba jade na dyskoteke z kolezankami bo dostalem taka propozycje i w tym momencie ja oklamalem bo nie mialem takiej propozycji wgl nie wiem czemu jej tak wymyslilem ciezko mi z tym. Odebralem ja nad ranem byla pod wplywem alkoholu wtedy mi sie spytala czemu mialem taka mysl zeby jechac na dyskoteke bez niej z samymi kolezankami. Poczulem sie podle i powiedzialem jej ze to bylo klamstwo ze nie mialem takiej propozycji. Pytala sie czemu ja sklamalem nie potrafilem podac argumentow zawiodla sie na mnie bo postawilismy na szczerosc a zrobilem cos takiego... nie wiem jak mam ja przeprosic kocham ja a mimo to sklamalem... Jestem o nia zazdrosny boje sie ze gdy nie ma mnie obok. Jest z innymi ludzmi to grozi jej krzywda bo wiem na jakich ludzi mozna teraz trafic. Moge prosic o wasza pomoc co mi mozecie doradzic?

Gość gość
powiedz że byłes zazdrosny i chciałeś żeby też była zazdrosna.

Gość gość
powiedz jej prawde ze to zazdrosc bo ci zalezy