Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o tym??

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o mężczyznie, który ma opinię nie za bardzo interesującego się kobietami, jest bardzo wierzącą osobą, a mimo tego bardzo subtelne okazuje kobiecie zainteresowanie, ale nie robi większych kroków? ( sytuacja odbywa się w miejscu, w którym kobieta jest w pewnym sensie podwładną tego mężczyzny, i wszelkie spoufalania się nie są mile widziane) Mężczyzna masz około 30 lat, a dziewczyna jest kilka lat młodsza. Myslecie że on coś czuję? Proszę pomóżcie, bardzo mi zależy, ale nie komentujcie w stylu " on chce sexu " bo tak nie jest.

Gość gość
Trudno powiedzieć. Wierzącym może być tak naprawde niewierzący. Zainteresowanie może wynikać z saotności a nie tego że wpadłaś w oko

Gość gość
Nic nie czuje i chce tylko jednego jak to na faceta przystało.

Gość gość
A ty skad wiesz ze nie chce seksu? Bo Ci tak pasuje? Facet normalny zawsze chce seksu jesli sie interesuje kobieta. Okazuje subtelne zainteresowanie ;);) ale nic wiecej nie robi ;);) to znaczy, ze nie ma powaznych planow z Toba zwiazanych. A Ty liczylas, ze ci sie oswiadczy?? ;););)

Gość cozapatologia
I od razu hejt na autorkę. Nie pomyśleliście że może ten mężczyzna jest nieśmiały i sytuacja zawodowa nie pozwala mu na śmielsze kroki? Zwłaszcza jeśli jest gorliwiem katolikiem. Nie umiecie czytać ze zrozumieniem? Przecież napisała wyraźne, że o sex mu nie chodzi, ale Wy myslecie tylko o tym, dla Was mężczyzna to synonim sexu.

Gość gość
Proszę pomóżcie, bardzo mi zależy, ale nie komentujcie w stylu " on chce sexu " bo tak nie jest. xxx no to napisz jak mamy komentować i co napisać - będzie prościej!

Gość gość
odpiszcie mi w tym temacie na forum kafeteria

Gość gość
bardzo subtelne okazuje kobiecie zainteresowanie, ale nie robi większych kroków? ( sytuacja odbywa się w miejscu, w którym kobieta jest w pewnym sensie podwładną tego mężczyzny, i wszelkie spoufalania się nie są mile widziane) xx jest po prostu uprzejmy - a ty dorabiasz ideologię

Gość gość
Macie rację, faktycznie może dorabiam sobie ideologię, ale kilka osób zauważyło, że on zachowuje się inaczej w stosunku do mojej osoby. Prawdę mówiąc, ja na początku nie zwracałam na niego uwagi, dopóki inne osoby nie powiedziały mi o jego zachowaniu i wtedy zaczęłam się zastanawiać. Wypowie się ktoś jeszcze?

Gość gość
Pomóżcie jeszcze.... To dla mnie ważne

Gość gość
Odezwiecie się?? Proszę

Gość bol dópy
Sięgnij do pochwy.

Gość gość
Napiszecie coś jeszcze? tylko proszę bez chamskich odpowiedzi

Gość gość
Zachowaj spokój i dystans do tego, co mówią inni. Jeśli będzie mu na Tobie naprawdę zależało, to sam Ci o tym powie.

Gość gośćmalutkami
ja też miałam identyczną sytuację, facet gapił się jak sroka w gnat, żartował, dotykał mnie itp. okazało się, że taki ma sposób bycia, przeszło mu, a ja nadal się zastanawiam, co by było gdyby ...