Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

problem w pracy, co robić

Polecane posty

Gość gość

Witam,mam taki problem..otoz jestem opiekunka 4 latki w pewnym bogatym domu i teraz ci ludzie maja duzo gosci,miedzy innymi rowiesnice mojej podipiecznej. Jej ojciec(tylko z nim jest)nie mowil mi nic zr mam tez sie nia zajac,ale kazdy to wie i kazdy wie tez ze dostane cos w łape jak bedzie wyjezdzal wiec mam szczere checi byc niania obu dziewczynek,ale ta druga odmawia wspolpracu,nie rozumie ze jestem jej niania,rzuca we mnie rzeczami,wygania jak chodze za nia,nie chce sie bawic,odmawia wszystkiefo,rzuca we mnie ciuchami jak jej podaje. Nie kapala sie od czterech dni,co wieczor mowi "moj tata mowi ze on to zrovi,zostaw mnie" i juz widze jak to wyglada. Na pewno on wyrwany z rozmowy z bratem podczas kolacji przytakuje dzidcku,a potem na drugi dzien widze ze dalej ma tluste wlosy. Nie chce sie skarzyc,bo jego nie ma wgl,albo jest na treningu tenisa albo na rybach,a jak juz to to bylaby oznaka slabosci,w koncu ja jestem niania,on takim ijcem ze nie wzial jej nawet pasty do zebow. Nie wiem juz co robic z tum bachorkiem

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować