Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znaleźć bratnią duszę?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 21 lat. Chciałabym mieć w przyszłości dobrego, kochającego męża. Jednak nie mam obecnie chłopaka. Nie wiem jak to zmienić. Jestem trochę nieśmiała i tak sobie myślę: "czy chłopcy rzeczywiście wolą pewne siebie, imprezowe i przebojowe panny?" Bo ci z mojego otoczenia niestety, takie wręcz uwielbiają. Co prawda nie lubię imprez i klubów, gdzie jest masa obcych ludzi, ale czasami wychodzę ze znajomymi. W przeszłości byłam szkolną ofiarą. Czy to wszystko może mieć wpływ na to, że nie mam chłopaka? Co zrobić, aby go znaleźć?

Gość gość
ja tez nie moge znalezc bratniej duszy

Gość gość
Ja tam wolę nieśmiałe z racji tego , że sam taki jestem. Jeśli chcesz znaleźć pokrewną duszę uczęszczaj w miejsca zgodne z twoimi zainteresowaniami np. Jeśli słuchasz rocka wybierz się na jakiś koncert .

Gość takitypekkk
Wiesz to wszystko nie jest takie proste. Wszystko zalezy od tego jakiej osoby szukasz i co jest w zyciu dla Ciebie najwazniejsze oraz czy ty jestes w stanie kogos pokochac. Ciezko jest znalesc faceta o dobrym sercu i ktoremu bedziesz mogla zufac i on bedzie mogl zaufac tobie. Wiesz naprawde nie jest to proste dlaczego? Bo zycie ksztaltuje to kim jestesmy. Czesc z nas nie jest zbytnio urodziwa czesc jest piekna czesc jest dobra a czesc zla. Przechodzac i widzac kogos defakto nie mozesz stwierdzic kim dana osoba jest jakimi wartosciami sie kieruje i co dla niej jest wazne. Wiesz wszystko z toba ok i niepowinnas sie zmieniac pamietaj gdy znajdziesz faceta ktory bedzie Cie kochal za to ze poprostu jestes wtedy poznasz czym jest prawdziwe szczescie i lata spedzone w samotnosci pojda w niepamiec bo prawdziwa milosc zmienia wszystko i nic nie ma znaczenia. sorki za bledy radek666777888@o2.pl

Gość gość
szukaj moze znajdziesz.