Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuej porady

Polecane posty

Gość gość

Brałem narkotyki co wywołało u mnie agresje i DEPRESJE,SHIZOFRENIE ale mowa tu o depresji,przechodziła mi już nawet (zaczełem pracować) gdy ostatnio napadł mnie gośc ze szkoły z nożem ogólnie ukradł mi telefon (bałem się ze mnie zabije) zgłosiłem na policje złapali go groziły mu 3 lata za rozbój z nożem dowody były pewnie by odsiedział ale za namową rodziców sprawe wycofałem naciskali na mnie bo tak będzie lepiej bezpieczniej,pogłębiło to moja depresje bo wiadomo jestem mężczyzna a gośc mi ukradł telefon ze szkoły i sprawa po prostu tak wygląda nwm chyba bd musiał się z nim pobić (wiem ze przegram),do tego dochodzi to ze nie mam kompletnie nic dziewczyny,hobby,zainteresowania pisałem z taką dziewczyna ale napisała że sprzedałem tego "ziomka" i wgl jest dla mnie nie miła nwm co powinienem zrobić aby tą depresje przezwyciężyć czy da się ją przezwyciężyć,jest tragicznie z góry dziękuje za jakąs poradę z pracy narazie rezygnuje nie mam głowy do niej.

Gość gość
Nie wiem, nie jestem konfidentem.

Gość gość
nwm k***a co to za czasy ze jak ktos kogos napada z nożem i kradnie mu telefon to się go nazywa konfidentem jak k***a mozna byc takim idiota do potegi entej