Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostry gangbang i seks zbiorowy

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym wypróbować gangbang lub seks zbiorowy. Czy są chętni? Lubię tylko ostre pały.

Gość gość
jestem chętny a skąd jesteś ?

Gość gość
Weź dwa druty wsadź do gniazdka, podłącz piz/dę i zaśpiewaj Ave Maryja. 🖐️

Gość gość
przyjaciel in spe jesteś palantem , imbecylem i ignorantem zal mi ciebie

widzialem cos takiego na p****lach ze jest duza impreza zamknieta. Prawie same laski, rozne dziewczyny tam sa, tancza, taka dyskoteka i kolesie nago chodza i laski im obciagaja albo sie z nimi pukaja. Musze sie dowiedziec gdzie sa takie miejsca

Gość gość
Wypręż koralowe pazurki, zlej się zapachem fiołków, a przyjdzie do Ciebie wielki ptak, i siedem kuzynów jego. I padniesz przed nimi na kolanaa sikorka Ci z piz/dy uleci zielona.

Gość gość
i ja chętnie sie tam wybrał a ty skąd jesteś ?może sami zorganizujemy taki bal wynajęlibyśmy jakis domek w spokojniej okolicy na dwie doby co ? myślę ze było by więcej chętnych

Gość gość
Nigdy byśmy się nie zdecydowali na taki seks w klubie.Przezylismy taki seks z trójką facetów i mężem. Do pewnego momentu było wspaniale oboje z mężem byliśmy usatysfakcjonowani z tego seksualnej. Wchodzili we mnie każdy z facetów po razie. Gdybyśmy na tym skończyli było fajnie.Lecz poszliśmy dalej i po godzinie powtórka było to już przegięcie każdy z facetów zaliczył mnie kolejny raz i wtedy trwał każdy seks ponad pół godziny z każdym. Po skończeniu ponad dwu godzinnym mnie rznieciu czułam się jak k****.

Gość gość
System mi podpowiada że wlazło w Ciebie osiem aniołów, a wylazło tylko siedem. Coś jest nie tak z Tobą Kóó/rwo.

Gość gość
Ja jestem z okolic Bialogardu chciałabym seks żeby na mnie było 8 bardzo napalonych chłopaków żebym potem przez jakiś zaś chodzić nie mogła. Jacyś chętni?

Gość gość
sama z kilkoma facetami bym się bała. Ale z koleżanką na studenckiej praktyce znalazłam się ze swoimi 4-ma kolegami w jacuzzi w zasadzie wielkości na 2 pary. W ramach wygłupów dość śmiało się nawzajem dotykaliśmy. Ta śmiałość była bardzo przyjemna i bezpieczna - pod wodą lub w bąbelkach nie było widać i wszystko wydawało się przypadkowe i bardzo naturalne. Zaczęliśmy się bawić w klapsy - zasłonięcie oczu i zgadywanie kto. Padł pomysł że jak ktoś nie zgadnie nawet czy klaps był od chłopaka czy dziewczyny to majteczki "przerabiamy" do stylu string - żeby lepiej czuć. Po kolejnej skusze koleżanka po prostu rozwiązała mi troczki majtek - niby przypadkiem. Ja pochylona na brzeg jacuzzi zaśmiewałam się zamiast je poprawiać. W efekcie za 10 sekund wszyscy byliśmy na golasa i wiadomo było że penisy znajdą drogę do szparek. Ale było naprawdę kulturalnie i fajnie. Nie wulgarne rozjeżdżanie w obie dziurki, ale fajna swobodna zabawa z częstymi zmianami. Byłyśmy zabezpieczone przed ciążą, to oczywiste, ale chłopacy z wyczuciem nie skończyli w środku.

Gość gość
Również bym się bała bez chłopaka mieć seks z kilkoma na raz.Po dłuższych namowach zgodził sie ,lecz on mi wybierał kolegów ,którzy mnie przelecą.Wybrał naprawde dogodnych i z dość dużymi k****ami.Chodziło mu bym miała mocne doznania podczas seksu.Kilka godzin trwało to seksualne spotkanie,bo dopiero po godzinie zaczęto się do mnie delikatnie dobierać.Nie liczyłam ile razy każdy z nich mnie brał ale było wspaniale,pomimo,że przy ostatnich juz nie miałam orgazmów.Na samym końcu chłopak wylizał mi cipkę i przy swoim seksie obficie się spóścił wypełniajac całkowicie cipkę.

Gość gość
A ja marzę o ostrym seksie z dużymi k****ami

Gość gość
Ty wyżej nie wiesz co piszesz. Taki seks pozostawia w psychice czasami uraz.Ja na szczęście nie miałam urazu bo w czwórce chłopaków był mój narzeczony.Zgodzil się na taką orgietkę. Zabawialismy się kilka godzin leżałam w objęciach chłopaka i kolejno wchodził jeden po drugim gdy mieli wtrysk. Chłopak trzymał mnie w objęciach chciał podkreślić że jestem jego wyłącznie a seks był moim spełnieniem się w seksie grupowym.Na sam koniec chciałam pokazać i ostatni raz jako jedyny mój chłopak przy wszystkich zrobił to ze mną analnie wszystkim się to podobało bo doprowadził mnie kolejny raz do orgazmu.Moj chłopak jest moim mężem z nim straciłam cnotę a i on był prawiczkiem kiedy mnie rozdzielić żył. Więcej nigdy nie mieliśmy seksu zbiorowego.

Gość gość
PIERDOŁY NIEPRAWDZIWE PISZECIE:(