Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NOWA koleżanka z pracy

Polecane posty

Gość gość

na pewno było milion takich tematów, ale piszę najkrócej jak się da: mój facet ma nową koleżankę w pracy, 5lat młodsza, ona niby bierze niedlugo ślub ale pisze do niego dużo smsów, gadają sobie na fb, głównie o bzdetach ale jest kilka tekstów które mnie niepokoją, np. ona coś pisała o innych dziewczynach na temat wyglądu, które tam pracują i zapytała o siebie niby żartem, on niby żartem 'no tak ty jestes dupa bezkonkurencyjna' ona no to 'z toba i tak nie mam szans'. co myślicie o takich relacjach koleżanka z pracy, z którą facet gada po pracy i wcale nie na temat pracy..

Gość gość
on oczywiscie mowi ze mnie kocha, tylko ja sie licze itp itd. jestesmy razem 3 lata, a ta dziewczyna bierze slub we wrzesniu, bez sensu..

Gość gość
czekam na inne opinie..

A skąd Ty to wszystko wiesz, wisisz mu na facebooku, jak go nie ma? Kurcze, nie rozumiem kobiet, które muszą grzebać w telefonie, notatkach, mailach czy na facebooku. Po co Wam to? Flirtuje, ok, ale chyba nie zdradza. Dopóki nie wali sie związek, nie myszkujcie.

Gość gość
A wy kiedy slub bierzecie?

Gość gość
łatwo powiedziec kiedy widzisz jak Twoj facet dostaje wiadomosci, pytasz co napisała i odpowiedz brzmi nic albo nic takiego

wydaje mi się ze kluczem jest to jak sie układa miedzy wami, a mniemam że coś nie tak? Jeżeliby miedzy wami było super to nie martwiłabyś sie koleżanką.

Gość gość
właśnie układa sie dobrze, tyllko, ze ja jestem zazdrosnica, natomiast moj facet to dusza towarzystwa, zawsze jest lubiany, no ale smsowanie i pisanie z nowopoznana kolezanka chyba nie jest do konca w porzadku

Gość gość
flirtują ewidentnie i sytuacja może im się wymknąć spod kontroli, nie wnikam skąd wiesz co on jej pisze ale jeśli twój facet pisze do innej jaką jest zajebistą dupą itp to nie jest w porządku

smsowanie i pisanie to substytut realnych znajomosci, realnych rozmów, realnych flirtów. Jakby chciał zdradzić to by się z nią spotkał poza pracą. Pisanie to takie podnoszenie ego, taka dupa ze mną flirtuje ale jestem gość. I fakt nr dwa, on wie że nie ma u niej szans (ona wychodiz za mąż). Niemniej to źle świadczy o facecie, o jego stabilności.

Gość gość
Jak tak dalej pójdzie to ten wasz ślub trzeba będzie odłożyć.

Gość gość
Generalnie to też tak uważam, ze moj facet i wielu innych facetow lubi taki sposób 'dowartosciowywania się' jakkolwiek głupio to brzmi. No ale i tak mnie to irytuje.. To ta dziewczyna nakręca te rozmowy i to ona bierze ślub, nie my.

Gość gość
facet k****orz