Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety chyba naprawde szukaja ksiecia z bajki

Polecane posty

Gość gość

Co jest trudnego w znalezieniu faceta, nawet w sedziwym wieku 30 lat? Moje kolezanki co kawalek maja jakiegos nowego z portalu randkowego, czasami na krocej, czasami na dluzej. Ale jakos wielu facetow im pasuje. Te portale sa przepelnione, az trudno uwierzyc, ze jakakolwiek kobieta moze byc samotna.

Gość gość
a jaki to jest ten co "nadaje się do związku"?

Gość gość
to faceci chca ksiezniczki, wiec zwyczajna o urodzie 5/10 jakich jest najwiecej, odpada

Gość gość
Ja nie szukam przez internet bo zbyt jest tam zbyt wielu dziwnych typow. Na ogol pisali tez do mnie sami 40 plus. A mam 20 pare lat. A jak komus nie odpisalam, bo mialam zbyt duzo wiadomosci to od razu foch. Odpuscilam...

Gość gość
Hm... ja przyznam, ze nie szukalam aktywnie, tylko przegladalam profile, to nawet nawet ci faceci. Ale patrzymal na takich ok 30stki. Tylko inna kwestia, czy tacy by mnie chcieli jak ja mam 30 ;/ Oni pewnie celuja w 20-25...

Kilka lat temu miałam konto na jednym z takich portali i przeraziło mnie, jak wielu jest tam facetów w związkach, albo żonatych, czy mających już rodzinę. Po co takie oszustwa, nie można się uczciwie rozwieźć i sobie hulać, tylko uprawiać partyzantkę?

Gość gość
Kilka lat temu miałam konto na jednym z takich portali i przeraziło mnie, jak wielu jest tam facetów w związkach, albo żonatych, czy mających już rodzinę. Po co takie oszustwa, nie można się uczciwie rozwieźć i sobie hulać, tylko uprawiać partyzantkę? zzzzz zadam naiwne pytanie, ale naprawde?? :( Nie wypelzlam spod kamienia na jakiejs wsi ale zawsze wydawalo mi sie, ze to jest taki mit troche z tym. No bo wlasnie, po co sie meczyc z laska i szukac na boku, Tym bardziej ze na ulicach tyle zakochanych par.

Gość gość
ludzie są sami bo chcą byc sami i tyle.

Gość gość
ludzie są sami bo chcą byc sami i tyle. x nieprawda, po co brac pierwszego lepszego/lepsza. lepiej poczekac na wlasciwa osobe, niz wiazac sie z leku przed samotnoscia na sile

Gość gość
To nie tak, że szukamy księciulka, po prostu kobiety zmądrzały, a im człowiek mądrzejszy, tym mniej przymyka oczy na mankamenty rzeczywistości. Głupi polezie gdziekolwiek licząc, że jakoś to będzie, a mądry będzie analizował przez co czasem będzie stał w miejscu, bo żadna ze ścieżek nie wydaje się dawać satysfakcjonującego wyniku. Ale nie ma co się martwić, podobno poziom inteligencji spada, także niedługo wszystko wróci do normy i jak kobieta usłyszy "kocham cię" po godzinie klubowej znajomości, to będzie zachwycona swoim nowym, uczuciowym facetem.

Gość gość
ja chce takiego ktory mi sie podoba

Gość gość
Mogom to szukajom :) a tobie co do tego? Idź do owiec :D poddany. Do arystokracji nie masz dostępu ha