Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem debilem z pieprzonym charakterem

Polecane posty

Gość gość

Trzecia dziewczyna sama którą poznałem, pewnie niedługo zobaczę ją razem z innym, wtedy nie wiem czy dam radę to przeżyć. Wiem, że mi ucieknie, ja się nie nadaję do związku, albo jestem taki zły jak niską mam samoocenę albo to jakieś urojenia. Kiedy czasami patrzę w lustro widzę lepszego człowieka niż o sobie myślę. Nie rozumie mnie nikt, dosłownie nikt.

Gość gość
ile masz lat ? ok 22 ?

Gość gość
wiele ludzi tak ma, rozwin temat

Gość gość
Lat mam 24 a tematu raczej nie rozwinę, musiałbym się porządnie rozpisać aby to miało jakiś sens, problemów upatruję już u dziadków, bo wszystko zaczyna się w dzieciństwie, a u mnie nawet już tym jakie mieli moi rodzice. Mimo tego, że bardzo ich kocham a oni mnie częściowo winię ich za spieprzenie mi psychiki, choć nigdy pewnie im tego nie wypomnę.

Gość gość
Nie jesteś debilem , musisz uwierzyć w siebie..chcesz o tym popisac poza forum ?

Gość gość
ja mam rwniez 24lata i uwazam sie za idiotke ze spaczonym charakterem, mam problem z zazdroscia i tez winię za to rodzicow, ale widzisz ja juz nawet nie mam okazji im tego wypomniec, bo oboje nie zyja..

Gość gość
W tym wieku wypominanie im tego i tak niczego nie zmieni, nie ma to żadnego sensu. Przekonałem się tylko jak silnie wychowanie wpływa na przyszłość. Jak głęboko w głowie siedzą gdzieś zakodowane oceny, oczekiwania, wypowiadane słowa. Jeśli kiedyś jakimś cudem będę miał dzieci, nie pozwolę ich tak skrzywdzić :/

Gość gość
potwierdzam wychowanie a nawet pojedyncze słowa maja ogromny wpływ, dlatego uważam że trzeba sie jak najszybciej wyprowadzać

Gość gość
Rodzice potrafią nieźle przeprać mózg. A na wyprany mózg najlepsza jest terapia u psychoterapeuty.