Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny co ile dni golicie nogi?

Polecane posty

Gość gość

bo u mnie masakra, jednego dnia ogole a na drugi już mam mały "odrost" ,żeby mieć super gladkie muszę codziennie!!!

raz na tydzień ale ja depiluję pachy golę, no to tak jak piszesz żeby mieć gładkie trzeba codziennie

Gość gość
woskiem włoski wolniej rosną niż maszynką

Gość gość
ja kupilam sobie maszyne do depilacji laserowej w domu(dalam ok 1000zł), jestem po 4 zabiegach i narazie nic nie odrasta, ale nie wiem co bedzie potem :P mialam isc na laserową depilacje w gabinecie ale depilacja calego ciala to koszt kilku tys, poza tym nie chce sie rozbierać i pokazywac pipe obcej babie :O mam uraz związany z lekarzami i kosmetyczkami

to dosyć tanio, widziałam NAJTAŃSZE takie maszynki od 1800 zł, ale jakos nie miałam przekonania do skuteczności. Jaką "maszynkę" kupiłaś?

Latem co tydzień a czasem i dłużej, nie golę za często, bo i tak mam włoski słabe, jasne i rzadkie, więc się nie rzucają w oczy.

Gość gość
Remington iLight Prestige, to mam :) wg producenta to depilacja trwala, ale to depilacja IPL do tego ma znacznie slabszą lampe niz profesjonalne urządzenia, zobaczymy na wiosne, po kilku seansach czy cos bedzie odrastało ;)

Gość gość
Tzn odrastaja włoski nadal (mam na łydkach bardzo mocny zarost jak facet :O) ale jest ich widocznie mniej niz wczesniej. 1 raz laserowałam się na poczatku maja, zwykle po tygodniu juz mnie kuły odrastające włosy, było ich po laserze ok 1/3 mniej, na poczatku czerwca drugi zabieg, w lipcu trzeci i wczoraj 4, wczoraj przed laserem mialam ok 50-70% mniej owłosienia niz kiedys, mysle ze niedlugo przestaną odrastac całkowicie, pytanie na jak długo, czy to bedzie trwała depilacja.

a stosowałaś w miejscach takich jak pachy czy okolice bikini? no wiesz tam włosy są inne

Gość gość
jeszcze nie, tylko łydki i uda, planuje bikini i pachy :P

Gość gość
Ja tak co 3 tygodnie - ale nie golę tylko uzywam depilatora panasonica. na początku jak zaczełam uzywać elektrycznego depilatora musiałam co 1,5 tygodnia ale jak już tyle czasu mineło to spokój mam faktycznie na 3 tygodnie a czasem nawet prawie do miesiąca.