Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosia_tam

Muszę usunąć ciąże.

Polecane posty

Gość ktosia_tam

Jak w temacie. Ci co myślą, że to jest takie łatwe to gratuluję. Ja akurat wyjścia nie mam. Lepsza moja zrąbana psychika, niż przyszłego dziecka.

jak musisz to usuń świat się od tego nie zawali i kafeteria też nie padnie miliony kobiet usuwają ciąże, miliony ciąż usuwają sie same, większość nawet bez wiedzy ich "nosicielek" prawo natury jak nie ma możliwości na życie, to się je usuwa

Gość gość
rozumiem, że dawałaś doopy na imprezie wpadłaś i tyle ;)

Gość ktosia_tam
Tak, wiem o tym. Problem w tym, że z kimś muszę pogadać. To nie jest takie hop siup w tym momencie, bo teraz swoim życiem ryzukuje. Już pomijam, że w Polsce na oddziałach ginekolicznych to od razu zarodek ważny, a że ja cierpię to co ich to.

Gość ktosia_tam
21:03 tak mam, 14 lat i wpadłam na imprezie. Stereotypy powalają. Jestem dorosłą kobietą, stało się, no cóż. Szukam raczej rozmowy z innymi kobietami, które to rozumieją i tyle. Które jakoś mi pomogą w tych trudnych dniach.

Gość ktosia_tam
Mam torbiel na jajniku 3,5cm. Ktoś wie, czy w takim przypadku aborcja farmakoligczna będzie bezpieczna?

no jasne, że to nie jest tyle, co zęba wyrwać, bo w psychice ślad zostanie na całe życie, rozmowa z przyjaciólka by się przydała, jak nie masz, to pół godziny u psychologa powinno pomóc trzeba to sobie dobrze przetłumaczyć i potem normalnie żyć a zdrowie własne - najważniejsze, bez niego nie ma nic...

Gość gość
usuń, najwyżej zostaniesz starą bezdzietną prukwą tak jak nasza kafeteryjna miss aborcji Ewa333

Gość ktosia_tam
Ewa, cieszę się, że od razu na normalną kobietę trafiłam. Wiesz, trafiłam wczoraj na oddział i kij ich interesowało, że mnime boli "bo Pani lepiej nie bierze ketonalu, bo to ciąży zaszkodzi". No k***a mać 4tyg to nawet zarodka nie ma, a ja mam czas jeszcze pomyśleć nad tym. W jakim ja kraju żyję, żeby myśleć czy to bezpieczne będzie? Raczej nad tym się zastanawiam, czy ja nie dostanę krwotoku wewnętrznego.

no wiesz, jak ktoś chce urodzić zdrowe dziecko, no to ma znaczenie ten ketonal, skąd moga wiedzieć, że planujesz aborcję swoją drogą, zastanowiłabym się nad wykonaniem zabiegu poza Polską czasu, wbrew pozorom, aż tak dużo nie masz...

Gość gość
słuchaj fachowca aborcje, rozwód, konkubinat i te inne patologie

Gość gość
idiotka

Gość gość
Musisz to usuwaj . Jaki masz problem ?

Gość gość
muszę .. a oddać nie możesz?

Gość gość
Haha "stalo sie i juz" :D to mialem racje dalas doopy bad boyowi i wpadlas :P