Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu facetom przeszkadzają krótkie włosy kobiet?

Polecane posty

Gość gość
Przede wszystkim włosy maja być zadbane i lśniace.

Gość gość
O to znowu ten od tatuazy :D

Gość gość
Ja się najlepiej czuję obcięta na chłopaka, jakoś tak mi to pasuje. Nie lubię długich włosów. Do tego często zmieniam kolor, a to przy długich byłoby niemożliwe

Gość gość
mi nie przeszkadzją

Gość gość
Dla mnie długość włosów u Skarbów nie ma znaczenia, a tatuaże mi się podobają. Dla mnie Skarb zawsze jest Skarbem :)

Gość gość
A co to kogo obchodzi jakie masz włosy, to twoja sprawa. Ja lubię zmiany jeśli mam na to ochotę, skracam, zmieniam kolory i to jest moja sprawa.

Gość gość
Kobiety z tatuażami wyglądają ciekawiej i piękniej :)

Gość gość
Niektorych bardzo obchodzi :D to jest to czego ja po prostu nie rozumiem. Jak nie podoba mi sie facet to nie rozmyslam nad tym co powinien zmienic zebg jedak mi sie podobal. Po prostu sie nie zastanawiam nad tym.

Gość gość
Kobiety z tatuażami są śliczne. Są kochane :)

Gość gość
Miło, że tak twierdzisz. Tylko, że temat jest o włosach :)

Gość gość
Ogladajac program o dwoch fryzjerach robiacych rewolucje w salonach dochodze do wniosku ze kazda kobieta ktora opitolili sie na krotko ,przestaje byc kobieca. Ale to moj gust i upodobania.

Witam, ciekawe te wypowiedzi a prawda jest jeszcze bardziej prosta, pomyślcie jak facet, on widzi krótkie włosy to myśli że to drugi facet, oni się boją ze niby z facetem chodzić będą, takie to ich proste myślenie.

Gość gość
No ja tego nie rozumiem. Nawet bedac chlopczyca nie wien jak mozna mnie pomylic z facetem

sztynek żartujesz prawda ? Prawda jak doopa, każdy ma swoją. Według mnie krótkie włosy są okej, nie miałbym problemu chodzić z dziewczyną o fryzurze http://shesaid.com/au/wp-content/uploads/sites/6/2014/09/shutterstock_96492947.jpg takiej jak ta. Jeżeli dziewczyna jest do twarzy z krótkimi włosami to mi to nie przeszkadza, no chyba, że jakaś feministka która wygląda jak pół doopy za krzaka musi koniecznie oszpecić się ścinając włosy.

Gość gość
Ja mam jeszcze krotsze od niej i nie sadze zebym stracila kobiecosc

Gość gość
Tatuaże są zdecydowanie feeee.

Gość gość
Mnie sie tam alternatywny wyglad podoba, krotkie wlosy, tatuazr, ciekawe ubrania :)

Gość jak krew
Jestem tu by powiedzieć wam: miłość, dobro i cierpliwość Jezusa do was nie ma granic, to on jest tym czego Ci zawsze gdzieś tam na dnie serca brakowało, to za nim była ta tęsknota kłująca Cię gdzieś od czasu do czasu, to stąd ten smutek gdzieś na dnie radości nie męcz się dłużej, już dziś zacznij modlić się o prawdziwą bliskość z nim, a gdy zostanie to spełnione gwarantuję Ci że oszalejesz ze szczęścia, to jest coś czego się nie da z niczym porównać, jestem wdzięczna za szczęście które eksplodowało w mojej dotąd smutnej i znudzonej, pełnej strachu duszy. On da Ci to czego nie da Ci nikt inny, nigdy, prawda krzyczy do Ciebie właśnie teraz, właśnie po to żebyś od tego, dokładnie tego momentu zaczął nowy lepszy etap, etap który doprowadzi Cię do milion razy lepszego zakończenia niż kiedykolwiek dla siebie przewidywałeś, rozumiesz? Mówię to serio i mówię to do Ciebie !

Gość gość
pewnie, że tak

Gość gość
A co ma jezus do wlosow?

Gość gość
miałam w życiu i krótkie włosy i dłuższe i naprawdę ch...mnie interesowało, cofaceci o tym myślą. Ważne zeby mi się podobało

Gość gość
Mnie tam ciekawi dlaczego ich to interesuje :D

Gość gość
normalnego faceta nie interesuje bo czego innego szuka w kobiecie, a długość i kolor włosów zawsze można zmienić. To takie dziecinne pipki się podniecają takimi szczegółami bo myśla tylko ujem i laska ma być na pokaz, żeby się wykazać kumplom, patrzcie jaki ze mnie facet