Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sprzedam fotelik, chustę oraz centrum zabaw

Polecane posty

Gość gość

Sprzedam fotelik FISHER PRICE grupa 0-13 kg, użyty tylko kilka razy podczas 3 podróży, model Safe Voyage Deluxe (czarny w białe drobne groszki), wkładka niemowlęca, regulacja pasów, daszek który można łatwo zdemontować. Bez rysek na spodzie itp. oczywiście bezwypadkowy, nie palimy. Fotelik kosztował 55 funtów (ponad 300 zł), sprzedam za 165 zł z wysyłką. Chustę Womar Zaffiro N17 (brąz-turkusowe kwiaty), użyta kilka razy, bez dziur, zaciągnięć, przebarwień itp. Bawełna, splot skośno-krzyżowy, z wysyłką 85 zł. Cena nowej to ok.140 zł. Centrum zabaw BRIGHT STARTS Pretty in Pink Saucer. Stan bardzo dobry, brak pęknięć, ubić, rys czy plam. Krzesełko było kupione z niedużą zniżką ze względu na brak dwóch zabawek. Mało używane, ok. kilkanaście razy. Cena 175 zł z przesyłką. Cena nowego to ok. 350 zł Możliwość wystawienia na allegro. Mogę wysłać realne zdjęcia fotelika, chusty oraz krzesełka. Zainteresowane osoby proszę o pozostawienia swojego adresu e-mail w komentarzach.

Gość gość
wstaw tu zdjęcia

Gość gość
Nie mam wrzuconych zdjęć na żadnym serwerze, mogę wysłać e-mailem.

Gość gość
Jestem zainteresowana chusta ale nie podam tu mojego maila bo jest on imieniem i nazwiskiem. Dlatego wstaw tu proszę zdjęcie chusty. A jak nie chcesz tu to na allegro wystaw, tylko nie ukrywam, ze chciałabym zobaczyć czy kolor nie jest jakiś straszny. Czekam wiec na fotkę.

Gość gość
Ok wrzucę jutro tutaj link ze zdjęciem tylko poszukam jakiegoś serwera na który mogę je wrzucić.

Gość gość
Dziekuje za zdjęcia. Za 50zl lacznie z wysylka mogłabym kupic. Jezeli jest Pabi zainteresowana to proszę o informacje a będę tu zaglądać. Justyna

Gość gość
niestety taka cena nie wchodzi w grę za chustę w idealnym stanie.

Gość gość