Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do dziewczyn które maja powodzenie

Polecane posty

Gość gość

Czy wy też macie duże powodzenie, ale nie u chłopaków którymi jesteście zainteresowane ?

Gość gość
Tak, ale myślę, że to wynika z faktu, że przystojnych i normalnych jest niewielu.

Gość gość
tak właśnie jest u mnie, tyle że ja jestem po drugiej stronie barykady - facet czasem dziewczyny mnie same podrywają, ale nie te, które bym chciał, a te które bym chciał, zlewają...;)

Gość gość
życie ;)

Gość gość
To jest takie dołujące :/

Gość gość
U mnie nie desperaci, ale zakocgalam się w chłopaku którego trudno rozgryzc ...nie wiem czy on chce miłości, czy przyjaźni .... inni wiele by oddali by być na jego miejscu, a on tak mało sie stara -.-

Gość gość
in jak zwykle zadufana w sobie baba

Gość gość
Czemu zadufana? :D ma normalne poczucie wlasnej wartości i nie lata za facetem skoro on jest srednio zainteresowany

Gość gość
Niestety drogie Panie, ale ładna buzia i fajne ciało to tylko dodatek, kobieta musi sobą coś reprezentować, a faceci nie lubią kobiet o naturze narcystycznej! Dlatego lepsza przeciętna i skromna, niż piękna, ale zadufana w sobie.

Gość gość
A kto powiedział, że piękna nic soba nie reprezentuje? :D

Gość gość
Nikt nie mówi o zadufanej w sobie dziewczynie. Został tylko stwierdzony fakt o urodzie na podstawie reakcji innych mężczyzn -.-

Gość gość
Bo doświadczenie podpowiada mi, że jak słyszę "jestem atrakcyjna" to trzeba mieć się na baczności, bo życie pokazuje coś zupełnie odwrotnego. Różnego rodzaju portale są pełne "pięknych i atrakcyjnych" przeciętniar, które chyba w domach luster nie mają.

Gość gość
Został tylko stwierdzony fakt o urodzie na podstawie reakcji innych mężczyzn x To że masz powodzenie nie znaczy że jesteś atrakcyjna, wystarczy że faceci pomyślą, że jesteś łatwa i będzie się obok ciebie kręcił wianuszek mężczyzn.

Gość gość
tych co podrywają brzydkie faceci najprawdopodobniej one same są brzydkie więc nie ma co oczekiwać podrywania przez przystojniaków, bierzcie byle kogo który wami się interesuje bo na lepszego nie traficie ;P

Gość gość
Nie chodzi o to, czy dziewczyna jest piękna, czy nie. Najważniejsze w tej wypowiedzi jest to, że MA ONA DUŻE POWODZENIE ; jakbyś nie umiał czytać ze zrozumieniem.

Gość gość
i co jej po tym powodzeniu jak są to faceci którzy ją nie interesują? tym się tak szczyci? serio? to już chyba lepiej nie miec powodzenia u takich których dziewczyne nie pociągają bo po co komu takie powodzenie jeżeli nie widzi się przyszłość z ktrórymś z tych adoratorów? mnie by to wkurzało.

Gość gość
Prostytutki na trasie wyjazdowej z moje miasta też mają spore powodzenie, bo co tamtędy przejeżdżam to jakiś samochód w lesie stoi :P Autorka może i ma powodzenie, ale jak widać nic z tego nie ma :)