Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toksyczna relacja z byłym

Polecane posty

Gość gość

Hej mam ciezka sytucje i prosze o rady niewiem co robić. Rozstalam sie z moim byłym dwa miesiące temu ( nikt nikogo nie zdradzil) bylo kilka klotni i on stwierdzil ze sie nie nadaje do zwiakzu i ze chce byc sam,byl mlodszy odemnie i byl to jego pierwszy taki powazny zwiazek.Relacja ta ciagnie sie do dzisiaj miesiac po rozstaniu dalej mowil ze kocha,ale potrafil sie nie odzywac tez kilka dni i miec mnie totlanie gdzies.Ja za nim caly czas biegalam.Obecnie jestemsy w relacji ,ze potrafi sie do mnie nie odzywac kilka dni a potem widizmy sie na piwie i nie potrafimy sie od siebie odciagnac.Jest taka chemia.Dalej cos do niego czuje ale obawiam sie ,ze bawi sie mna i wykorzystuje sytucje.Dowiedzialam sie ostnio ze poznal przez internet jakas dziewczyne i pisze z ni nin stop,rozmawiaja codziennie przez telefon ale jakims dziwnym trafem jescze nie zdecydowal sie na spotkanie z nia,a ze mna sie calowal i dalej tkwi w tej relacji.Niewiem co zorbic by on na nowo o mnie zabiegal ( czuje ze cos go do mnie ciagnie ,caly czas mamy kontakt i jak jestemsy obok zachowujemy sie jak para, on boi sie zobowiazan) Moze powinnam sie od niego calkowicie odciac ,niewiem czy jest wyjscie z tej sytuacji.Mamy wspolnych przyjaciol

Gość gość
taa boi sie :D chore tlumaczenie, nie wierz mu bo bedziesz cierpiala jak ja kiedys. musisz byc mloda jeszcze. jakby sie bał to by w ogole nie zaczynał :D