Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel 25

Na tej Sympatii to większość ładne dziewczyny.

Polecane posty

Gość Daniel 25

Ciekawe co one tam robią bawią się ludźmi ? ich uczuciami , albo podszywają się pod ładne laski.

Gość gość
Albo łudzą sie, że sptkają tam normalnego faceta :p

Gość gość
Ja większość osób jakie spotkałem poprzez portale randkowe były ładne albo bardzo ładne, oczywiście trafiały się takie co na zdjęciu ok a w realu były brzydkie ale to było kilka przypadków. Niestety najczęściej dostaję kosza bo ja im nie odpowiadam. Takie kobiety mają spore wymagania, z reguły same są długo ale trzeba próbować. Obecnie spotykam się z jedną osobą tak poznaną i na razie jest ok choć do związku jeszcze daleko, nie popędzam bo wolę coś stabilnego i do końca.

Gość gośćwwww
Ja też mam konto na Sympatii. Dostaję duzo listów ale z reguły od mężczyzn, którzy mi się nie podobają. Jestem wysoka, szczupła i ładna...ale mam jeden mankament dla większości facetów nie do pogodzenia..mam dziecko...i jestem raczej na przegranej pozycji...

Gość gość
A skad jestes niewiasto z dzieckiem? z wawy moze ?;) Dla mnie akurat to atut :) Pozdrawiam ;)

Gość gośćwwww
Mieszkam niedaleko Poznania :)

Gość gość
Gość z 9.01- długo tam szukałeś? Ile masz lat? Ja już ponad pół roku tam jestem i nic

Gość gość
Tam jest mnóstwo projektów, ludzie za kasę udają fajne laski albo facetów aby jak najwięcej ludzi tam zatrzymać. Mają po kilkanaście i kilkadziesiąt kont i gadają jako faceci i babki. To samo było z popularną stroną w Anglii i wszystko w końcu wyszło na jaw, ludzie się czuli oszukani i poirytowani.

Gość klllll
To, że tak był w Anglii nie znaczy, że musi być tak na polskim ....portalu

Gość wojiciech
A czemu tak się dziwisz, że są tam ładne dziewczyny? A czemu miałyby być tylko brzydkie? Bo ładne dziewczyny nie mają problemów ze znalezieniem faceta i nie muszą zakładać konta na takich portalach? Nieprawda, tak wcale nie jest, chociaż sporo osób tak sądzi. A to nie jest tak, że jak jest ładna dziewczyna, to nie ma żadnych problemów w związkach, wygląd nie rozwiązuje każdego problemu ;) Sam trochę czasu spędziłam na takich portalach. Może nie do końca takich, bo najdłużej siedziałem na portalu matrymonialnym mydwoje. Ale poznałem tam kilka naprawdę fajnych kobiet, ładnych, zaradnych życiowo, ogarniętych, ale samotnych, bo po prostu coś im w życiu się nie poukładało tak, jak tego by chciały. I szukały też normalnego faceta do związku. I to naprawdę nie jest tak, że na takich portalach tylko takie osoby mają konto, które nie mają szans poznać kogoś w realu. Dla większości osób, z tego co zauważyłem, jest to po prostu dodatkowa możliwość poznania kogoś, bo czemu nie spróbować, czemu nie dać sobie dodatkowych szans, skoro są takie możliwości. A w realu i tak te osoby szukają partnera czy partnerki, internet jest tylko jakby taką pomocą. I ja nie widzę w tym nic złego, ja bardzo dobrze wspominam te czasy, kiedy miałem tam konto.