Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamprawo

Chyba jestem zazdrosna

Polecane posty

Gość mamprawo

Wczoraj o raz pierwszy rozmawialam z moim chlopakiem o bylych zwiazkach (juz mieszkamy razem) i wspomnial,ze czasami dostaje wiadomosc od jedej ze swoich eks lub napisze do niej co slychac. A ja mam juz rozne scenariusze przed oczami.. czy mam prawo powiedziec mu,ze sobie nie zycze jego kontaktow z byla?

Gość gość
nie powinnaś tego mówić,sam powinien zerwać ten kontakt bo co innego koleżanka,a co innego eks dziewczyna

Gość mamprawo
Ja tez przyznalam,ze mam kontakt z jednym z eks ale on ma rodzine i dzieciaczka noi tak np wysle mi zdjecie dziecka i ja wiem ze jest szczesliwy. A z tego co sie domyslam tamta dziewczyna jest singielka i moze ma jeszcze nadzieje,, Czuje sie dziwnie, bo z jednej strony powinnam mu ufac a z drugiej nie chce zeby mial jakikolwiek kontakt z byla.

Gość gość
W tej sytuacji nie masz prawa nic oczekiwac. Ludzie maja czasami kontakt z bylymi, sama masz, wiec bylabys hipokrytka.

Gość mamprawo
Ja nie mam problemu ze zerwaniem kontaktu jesli on by sie z tym zle czul, ale nic takiego nie powiedzial.

Gość trewq10293
To nie oczekuj tego od niego

Gość mamprawo
Nie no ja rozumiem,ze to moze wygladac ze jestem hipokrytka ale tak jak wspomnialam, moj eks jest w szczesliwym zwiazku z dzieckiem i ja to widze inaczej Natomiast on moiw,ze go strasznie oszukiwala a mimo to ma jakis sporadyczny kontakt z nia, po co?