Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety dlaczego wy jestescie swiecie przekonane ze musicie

Polecane posty

Gość mord
chciałbym być badboyem powiedzcie czy jeśli mam 26 lat i jestem prawiczkiem to już zawsze będę nie do zniesienia dla otoczenia przez moje poczucie zmarnowanych lat czy da się to jakos nadrobic

Gość gość
A prawdziwy zły człowiek to taki, który jest wampirem emocjonalnym. Odważny tylko w internecie, w rzeczywistości do kobiety pyska nie otworzy.

Gość mord
czy teraz po 26 latach moge jeszcze ułożyć sobie życie tak by nie mieć poczucia straconych lat żeby nie wpływało to negatywnie na otoczenie

Gość gość
Hit tematy autora: Kobiety lecą na bad boyów (dresów) Kobiety lecą na przystojnych (zaprzeczenie dresa) Kobiety niedziewice to szmaty Kobiety lecą na agresję Nigdy nie byłem w związku, bo kobiety chcą przystojniaków Itd, itp.

Gość gość
Autor nie zdaje sobie sprawy, że na tej planecie żyje 7 miliardów ludzi i wszyscy są różni. Mają różne upodobania, oczekiwania, potrzeby. Zakochują się i nie. Autorze, przestań pier/dolić, zakochasz się, to ci to marudzenie przejdzie.

Gość gość
Masz 26 lat i żadnych doświadczeń ? Tak już pozostanie.

Gość gość
Po prostu przestań patrzeć na nas z taką nienawiścią. Kobieta może być okrutną suką, owszem, ale tez najwierniejszym, oddanym i opiekuńczym kompanem, jeśli ją dobrze traktujesz i sprawisz, że ona poczuje się jak księżniczka (ale bez przesady).

Gość gość
I przestań sobie wyobrażać, że dziewictwo to jakaś potworna cnota jest. Niektóre trzymają do ślubu, ale większość jest potem mocno rozczarowana swoim życiem seksualnym, a ciężko im się rozstać z partnerem, bo kościół. W łóżku też się trzeba dobrać i lepiej przekonać się jak to jest z innymi ludźmi, by potem ta ciekawość nie zwyciężyła.

Gość gość
I jeszcze dwie rzeczy - dziewictwo nie jest towarem, to tylko strach przed nieznanym, ale i tęsknota za instynktem. Każdy ma jakieś potrzeby seksualne, uśpione mniej lub bardziej, trzymanie dziewictwa nie jest "szacunkiem do swojego ciała" tylko odmawianiem zaspokojenia potrzeby. I druga rzecz - nie każda kobieta chce dresiarza albo faceta, który jest zwykłym chamem. Pewnie jest sporo takich kobiet, ale zdecydowana większość preferuje kogoś, kto będzie umiał je docenić.

Gość gość
Ja mam 24 lata i jestem prawiczkiem. Gdy znajdę kogoś, będę tę osobę zdradzał, lub szybko zmienie na inny towar.

Gość gość
Zdrada jest świństwem.

Gość gość
to ja autor tematu :) właśnie zaraz idę bo się na kawę z dziewczyną umówiłem papa ;)

Gość gość
a faceci zawsze będą chcieli dziewice i tego nie zmienicie! działa tu ewolucyjny lęk przed wychowaniem nie swojego potomstwa z tego samego powodu mężczyźni są zazdrośni o seks koniec kropka możecie sobie truć na mnie jadem ale natury ludzkiej nie zmienicie! :D

Gość jak krew
Jestem tu by powiedzieć wam: miłość, dobro i cierpliwość Jezusa do was nie ma granic, to on jest tym czego Ci zawsze gdzieś tam na dnie serca brakowało, to za nim była ta tęsknota kłująca Cię gdzieś od czasu do czasu, to stąd ten smutek gdzieś na dnie radości nie męcz się dłużej, już dziś zacznij modlić się o prawdziwą bliskość z nim, a gdy zostanie to spełnione gwarantuję Ci że oszalejesz ze szczęścia, to jest coś czego się nie da z niczym porównać, jestem wdzięczna za szczęście które eksplodowało w mojej dotąd smutnej i znudzonej, pełnej strachu duszy. On da Ci to czego nie da Ci nikt inny, nigdy, prawda krzyczy do Ciebie właśnie teraz, właśnie po to żebyś od tego, dokładnie tego momentu zaczął nowy lepszy etap, etap który doprowadzi Cię do milion razy lepszego zakończenia niż kiedykolwiek dla siebie przewidywałeś, rozumiesz? Mówię to serio i mówię to do Ciebie !