Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzsąsiędztwa

Jak zagadać do sąsiadki ?

Polecane posty

Gość gośćzsąsiędztwa

Z racji tego, że jesteśmy sąsiadami, znamy się od dziecka, rodzice z resztą również. Kontakt mamy na tyle bliski, że wiemy co się w naszych rodzinach święci. Ona mnie nigdy nie interesowała, bo jest o 4 lata młodsza. W maju byłem z rodzicami na jej 19-tych urodzinach i wiem, że na oficjalnej imprezie były tylko koleżanki, żadnego chłopaka, jej mama niby się skarżyła, że taka wymagająca, żaden jej nie pasuje. A ja się zastanawiam, czy ona w ogóle do tego dorosła a jeśli tak, to jak okazać jej zainteresowanie, żeby się nie zbłaźnić ? Czy uwzględniając dobro naszych sąsiędzkich relacji lepiej nawet niczego nie zaczynać ?

Gość gość
Zostaw, przeciez to jeszcze dziecko !

Gość gość
Zapros ja na loda....

Gość gość
Sam musisz wyczuć czy ona jest tobą w jakiś sposób zainteresowana, czy raczej nie bardzo.

Gość gośćzsąsiędztwa
Tylko jak “wyczuć” ? Przecież jak ją zaproszę do kina, na koncert czy lody, to pomyśli, że to tylko tak, po koleżeńsku, dla zabicia czasu. Ona bywa u mnie (czy raczej u nas), ja do niej zachodzę jak mnie poprosi, żebym jej coś zrobił na kompie, nie raz gdzieś ją tam podrzucałem czy odbierałem jak mnie mama poprosiła. Z jednej strony jesteśmy tak blisko a z drugiej dzieli nas dystans, ona traktuje mnie chyba jak starszego brata.

Gość gośćzsąsiędztwa
Zaprosić ją do kumpla na grilla (właśnie kumpel dzwonił) ?